2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ربطش اینه که طرف یکو میبینه میگه به‌به عجب هلوی بعد یهو هلو خانم میافته تو جوب یا میره زیر ماشین یا ...

خیلی از چشم زدنها از روی دوست داشتن هم هست ولی کلا    هیز ی ینی با نگاهت طرفو قورت بدی کار به چشم زدن نمی‌رسه دیگه🤣🤣🤣

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

من چیزناجورببینم خودم نشونش میدم

اونو نگا اونم ی نگازیرچشی میندازه میگه نگااانکن😒

من فک میکنم نگانمیکنه ولی خیلی چیزارو متوجه میشه ک من متوجه نمیشم

خدایا همه رو به خواسته ای که الان داره ازقلبشون میگذره برسون🙏الهی امین😃

اغا این یه امر عادیه نگاه فرد جذب میشه مخصوصا مردا خیلی بیشتر 

ولی در 100 مواقع با منظور نیست

طرف فاز روشنفکری برمیداره میگه دین من انسانیت   ولی نامرد ترین و کثیف ترین انسان رو زمینه...
چشم شور یه اسطلاح ترکی هس منظور همون هیز بودنه

والا ما هم ترک هستیم به آدم هیز نمیگیم چشم شور.به کسی که طرفو چشم بزنه مثلاً طرف کله پا بشه یا بچه یدفه مریض بشه و ... میگیم چشم شور

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
اغا این یه امر عادیه نگاه فرد جذب میشه مخصوصا مردا خیلی بیشتر   ولی در 100 مواقع با منظور ...

ولی اگه چندتامردباهم باشن ویه خانم اینجوری ببینن هرکدوم یه چیزی میپرونن وبامنظورنگاه میکنن .حالاشایدکنارخانمش باشه وببینه چیزی بروز نده

ولی اگه چندتامردباهم باشن ویه خانم اینجوری ببینن هرکدوم یه چیزی میپرونن وبامنظورنگاه میکنن .حالاشاید ...

اون دیگه مریضه

طرف فاز روشنفکری برمیداره میگه دین من انسانیت   ولی نامرد ترین و کثیف ترین انسان رو زمینه...