2777
2789

سلام من سوم این ماه پریود شدم وهفت روز شد وتموم شد الان بعد ۷ روز دوباره لکه بینی وبعدم خونریزی دارم چیکار کنم الان حکمش چیه روزه ام درسته یا نه 

روزه درسته و استحاضه هست

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونم بپرسم این حکم رو از کدوم مرجع الان گفتین؟

تمام مراجع

حداقل فاصله بین دو حیض ده روز هست

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

روزه ات درسته استحاضه است باید دستمال بذاری اگر فقط روی دستمالل اومد قلیله است و غسل نمیخواد فقط باید برای هر نماز باید وضو بگیری اگر داخل دستمال نفوذ کرد ولی از اونطرف خارج نشد متوسطه است روزی یه بار غسل باید بکنی اگر از اونطرف دستمال خارج شد کثیره است برای هر نماز باید غسل کنی 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
امیدوارم.آخه چرا باید اینجوری بشه😢😢😢😢

علت پزشکی رو نمیدونم اما از نظر فقهی حیض نیست

حتما یه دکتر برید

برای تشخیص استحاضه هم طبق نظر مرجع پیش برید

روزه ات درسته استحاضه است باید دستمال بذاری اگر فقط روی دستمالل اومد قلیله است و غسل نمیخواد فقط بای ...

یعنی قبل از اذان صبح باید غسل استحاصه کنم وبعد روزه اونروزو بگیرم دیگه؟

یعنی قبل از اذان صبح باید غسل استحاصه کنم وبعد روزه اونروزو بگیرم دیگه؟

آره 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲