یعنی اگه فاصلشون بیشتر ازده روز باشه حیض محسوب میشن هر دوتاشون 🤔🤔🤔
خون اولی که دیدید حیض بوده
دومی بسته به اینکه زمان عادت باشه یا نه،شرایط حیض رو داره یا نه و صفات حیض رو دارا هست یا نه فرق میکنه بین استحاضه و حیض
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دارو مصرف میکنم شاید از اونه ولی الان چندماه استفاده میکنم این اولین بار بود اینجوری شد تو امسال
این داروها لکه بینی زیاد به دنبال دارند
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
نه همون اولی زمان عادتم بود.این الان استحاضست دیگه؟
بله