2777
2789
عنوان

بی اهمیتی و بد رفتاری شوهرم با من

126 بازدید | 7 پست

من اونیم ک گفتم شوهرم میخاد واس پنجا تومن بره شهر بازی کسایی ک نمیدونن تایپک قبلی بخونن 

گفتم شوهرم قبلا اونجا کار کرده راستش همه چیو دقیق نگفتم 

قبلا ک اونجا کار میکرد صاحب شهر بازی همش بهش میگفته این زن به درد تو نمیخوره طلاقش بده و اینا الانم از وقتی رفته پیش این یکی که فامیل همون صاحب کار قبلیشه با من بد رفتاری میکنه داد میزنه همیشه قبل اینکه بره پارک شبا قبل خواب بوسم میکردو بغلم میکرد دیشب هر چی منتظر بودم نیومد بهمم بی اهمیت شده رفتارش ی طوریه 

اونایی هم ک میگین ناشکر نباش ۵۰تومن خوبه اول اینک ۵۰تومن هی روزی ۱۰هزار تومنش میده رربست شبا میمونه چهل تومن اگ هم بخام چیزی بخریم واسه خونه حداقل ۳۰تومن میشه من با سی تومن چطوری کرایه خونه و قسط بدیم 

ایا به ارزش زنوگیم ک تنهاییم تد شبا و تنها موندنم تو خونه اونم ۴ پنج ماهو داده 

👈اگ هم بهش بگم نرو الان داد و بیداد میکنه و کتکم میزنه و میگه میرم واس تو پول در بیارم من الان باید چی کار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.