2777
2789

میدونم طولانیه ولی ممنونم که وقت میذارین بخاطر شرایط حضوری نمیتونم برم مشاور...

اینقدم سریع نگین طلاق چون زندگیمو دوس دارم و نگین توهم میزدی تو دهنش چون نمیتونم کسیو ک دوست دارم اینکارو کنم 

چند روزی بود احساس میکردم دیگ بهم محبت نمیکنه، باهم حرف میزدیم بازی و خنده داشتیم ولی محبت نبود .اول سکوت کردم فک میکردم یا خستس یا بخاطر روزه گرفتن حال نداره ولی بعدا متوجه شدم اینا همش بهونس...  منک ازش نخاستم هرروز برام گل بگیره و حرفای رمانتیک بزنه بعدش بهش گفتم همینا گفتم تو چرا مث قبل نیستی انگار عوض شدی محبت نمیکنی منک ازت نخاستم بری کوه بکنی ولی همینک از خواب بیدار میشی ی لبخند بزنی یا بدون دلیل ببوسی یا حالمو بپرسی کلی ذوق میکنم.... چند روز بهش وقت دادم بااینک برام سخته من ازش بخوام تااین کارو انجام بده ولی گفتم و اونم توجهی نکرد... حرف میزدم توجهی نمیکرد انگار صدامو نمیشنید ،جاییم درد میکرد مث قبل برام نگران نمیشد فقط میپرسید براچی درصورتی ک من دلیلش برام مهم نبود فقط میخاستم جلب توجه کنم...شاید تواین مورد زیاده روی کردم چون اخه اصن دست خودم نیس نمیتونم جلو خودمو بگیرم و مث خودش بیخیال باشم...

دلم برات تنگ شده جُرج کوچولو...ینی الان کجایی داری چیکارمیکنی؟ هواگرمه حتمن بازم مریض شدی  ای کاش هيچوقت راضی ب فروش نمیشدم

به دلایلی الان باهم قهر هستیم اون شب دعوا بیشتر ازاینک از کتک هاش بترسم از روحیه بچم ک داشت مارو نگاه میکرد و بغض کرده بود ترسیدم... هرچقد تونست زد فحش داد بی احترامی کرد به خانوادم توهین کرد ولی من هیچ بی احترامی نکردم فقط جواب حرفاشو میدادم برا کتک بعدی اماده میشد... حیف اونجا کمربند نیومد دستش وگرنه واس اولین بار شاید این کارو میکرد بجاش ی سیم برق برداشت ک ازش خاهش کردم فقط جلو بچه اینکارو نکن...
دعوامون سر خانوادش بود، چون تو ی ساختمون زندگی میکنیم و رفت امد زیاده سوتفاهم همش پیش میاد اوناهم ک اصلا مراعات نمیکنن. اینو چند بار بهش گفتم ک باید کم کم بلندشیم ازینجا ولی خونه مجانی داره زیر بار نمیره اجاره کنه حتمن باید بخره ک اونم پول کافی نداره.

دلم برات تنگ شده جُرج کوچولو...ینی الان کجایی داری چیکارمیکنی؟ هواگرمه حتمن بازم مریض شدی  ای کاش هيچوقت راضی ب فروش نمیشدم

خب؟🤔🎈

هیچکی بی دلیل سرد نمیشه...

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دوره ای هست مردا این مدلی میشن بعددرست میشن

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️

خدالعنتش کنه چرا میزنه وحشی😠🎈

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!
خیانت نمیکنه؟

منک بهش اعتماد دارم نمیدونم چیزی ندیدم

عزیزم. احساس میکنم تازه عروسی. اینهایی که شما داری میگی چیز عجیبی نیست، گاهی وقتها ادمها نیاز دارن که سکوت کنن. یا اینکه مشکلی داشته باشن و دوست دارن تنها باشن یا سکوت کنن. بجای گله کردن از همسرت وقتی میبینی تو فکره یا اینکه مثل قبل نیست. بهش محبت کن، اما هی گیر نده که چته، چرا اینجوری شدی. چرا محل نمیدی. وقتی میبینی ساکته، تو هم سکوت کن اما تنهاش نزار، 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
به دلایلی الان باهم قهر هستیم اون شب دعوا بیشتر ازاینک از کتک هاش بترسم از روحیه بچم ک داشت مارو نگا ...

ای بابا😔

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️

😐ببین اعتماد بنفس داری؟ 

این خییییییلی مهمه خییییلی من قبلا اعتناد به نفس نداشتم به خودم اهمیت نمیدادم دوست پسرمم همیجور

اما از وقتی ک خودمو دوست دارم ۱۰۰ برابر بهم توجه میکنه اعتناد بنفس واقعاااااا مهمه