2777
2789

سلام بچه ها خوبید ؟ نماز و روزه هاتون قبول , من میخوام هندزفری samsung akg s8 بخرم , قیمتش 38 تومنه , ساخت چینه , موندم بخرم یا نه تو بازار همین رنج قیمته نهایت 45 تومنه . کسی خریده ؟ راضی هستین ازش ؟ یه نکته دیگه همه هندزفری های تو بازار یا ساخت چینه یا ویتنام , هردوتا هم درجه 1 و درجه 2 دارن .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماله من سامسونکه ولی این نیست ولی ماله من که عالیه

فقط از دی جی کالانخر

چون امکان داره یه گوشیش ضعیف باشه ، تعویضش دردسره. برو از مغازه حضوری بخر

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم
ماله من سامسونکه ولی این نیست ولی ماله من که عالیه فقط از دی جی کالانخر چون امکان داره یه گوشیش ضع ...

عزیزم چه مدله هندزفریت از کدوم فروشگاه گرفتی ؟ اصلا من از دیجی کالا خرید نمیکنم دیگه 

من عاشق هندزفری اما نمیدونم چرا دلم نمیاد بابتش ده هزار پول بدم ازونجایی هم که کم شانسم گوشی جدید که آقا برام خریده هندزفری روش نبود😞😞😞😩😩😩😩😩😩

درد دارم درد تنهایی به دکتر بگویم کجایم درد می‌کند که مسکن ننویسد نمی‌خواهم تسکین یابد میخواهم برود 😓😓😓
من عاشق هندزفری اما نمیدونم چرا دلم نمیاد بابتش ده هزار پول بدم ازونجایی هم که کم شانسم گوشی جدید که ...

منم همه هندزفری هام دقیقا شش ماه بعد خراب میشن , ولی بخر حتما گاهی اوقات نیازه

منم همه هندزفری هام دقیقا شش ماه بعد خراب میشن , ولی بخر حتما گاهی اوقات نیازه

یه پوکیده دارم فعلا مال سال 1300خشکویه

درد دارم درد تنهایی به دکتر بگویم کجایم درد می‌کند که مسکن ننویسد نمی‌خواهم تسکین یابد میخواهم برود 😓😓😓
عزیزم چه مدله هندزفریت از کدوم فروشگاه گرفتی ؟ اصلا من از دیجی کالا خرید نمیکنم دیگه 

لول یو پرو خریدم.

از فروشگاه آناهیتا، سمت صادقیه

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم