2777
2789
عنوان

حالم ازخودم بهم میخوره😭😭😭

425 بازدید | 47 پست

من وسواس نجس وپاکی دارم وبخاطراین موضوع کل سالو نمازنمیخونم ولی این یک ماه روزه میگیرم ونمازمیخونم ولی انقدر سخته برام ک یه نماز ک میخونم کلی فحش وبدوبیراه به خودم میدم ک چرااینجوریم همشم بخدامیگم کاش تودین تونجسی وجودنداشت خیلی حالم خرابه

مشاورم رفتم چندسال پیش وداروهم خوردم ولی کامل خوب نشدم ولی بازم بهتربودم تابازازوقتی اسباب کشی کردم ودست کارگرکه خونی بود به همه وسایل مالیده شد ازشانس من 

بازبدترشدم😭😭😭😭😭😭

راهی برای من سراغ دارین؟؟؟

بازم برو پيش روانپزشك

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

روانپزشک

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زمین یک بیماری که بایستی حتما درمان بشه بیخیال با ای زندگی تو کن تمیزی در یک حدی خوبه بیش از حد آزار دهنده است با خودت منطقی فکر کن این همه انسان روی زمین دارن راحت زندگی می کنند بدون این که وسواسه داشته باشن از خودت شروع کن کمکم کن

دیگر به راستی می‌دانم که درد یعنی چه درد به معنای کتک خوردن تا حد بیهوش شدن نبود. بریدن پا بر اثر یک تکه شیشه و بخیه زدن در داروخانه نبود. درد یعنی چیزی که دلِ آدم را در هم می‌شکند و انسان ناگزیر است با آن بمیرد بدون آنکه بتواند رازش را با کسی در میان بگذارد، دردی که انسان را بدون نیروی دست و پاها و سر باقی می‌گذارد و انسان حتی قدرت آن را ندارد که سرش را روی بالش حرکت دهد