2777
2789

سه ماه پیش اورژانسی ۸ تا ال دی خوردم پریودم ریخت بهم تو طول دورم همش لک بینی داشتم

اخرین بار ۲۰ فروردین پریود شدم ۶ روز بعد تموم شد دیگ لک بینی نداشتم .. روز ۲۰ سیکلم ی لکه قهوه ای روشن دیدم خیلی کم، بعد ترشحات زرد رنگ رو ب قهوه ای داشتم که چند ساعت بعد کاملا سفید شد تا الان ک روز ۲۸ سیکلمم ... هنوز پریود نشدم

حالتی شبیه ضعف و سرگیجه دارم امروز کلا معدم انگار ی جوریه نمیتونم دقیق بگم چمه مخصوصا وقتی دراز میکشم بیشتر احساس میکنم حالم خوب نیس کمی سردرد دارم و دست و پام یخه انگار ک فشارم افتاده

همش احساس گشنگی میکنم ولی نمیتونم تا حدی ک سیر بشم غذا بخورم  .. غذا ک میخورم ی ربع نیم ساعت بعد گشنم میشه

علائم خاصی ندارم امروز اینجوری شدم روزای قبل این حالتم خفیف بود میذاشتم پای ضعفم به خاطر روزه بودن

یعنی ب خاطر بارداریه یا چون روزه میگیرم اینجوریم؟

دیشب ساعت ۴ سحری خوردم خوابیدم ساعت ده خورده ای صبح بیدار شدم .. معدم داره از گشنگی سوراخ میشه خیلیم تشنمه😑

لطفا جوابمو بدین خیلز نگرانم اخه راکوتان مصرف میکنم

بی بی چک بزارم نشون میده الان؟نمیدونم موعدم کِی هس ماه های قبلش تو ی روز مشخص نبود چون لک بینی داشتم

عشق از همانجايى شروع شد كه حالمان به هيچ چيز خوش نشد الا دوست داشتنش...  🧡💛 پسرم منو بابایی عاشقتیم 😍 خیلی خوشحالم که خدا لایق دونسته و تو رو به ما داده. خدایا شکرت بابت هدیه قشنگی که به ما دادی 🙏🏻😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه جلوگیری نداری؟

طبیعی .. عقدم دخول نداشتم تا حالا ،ولی میترسم شاید احتمالش باشه

عشق از همانجايى شروع شد كه حالمان به هيچ چيز خوش نشد الا دوست داشتنش...  🧡💛 پسرم منو بابایی عاشقتیم 😍 خیلی خوشحالم که خدا لایق دونسته و تو رو به ما داده. خدایا شکرت بابت هدیه قشنگی که به ما دادی 🙏🏻😍❤️

وای دختر راکوتان مصرف میکنی واقدام میکنی برای بارداری وای خیلی مضره واسهدجنین  میگن ۶ماه قبل باردلری راکوتان نخورین ک دکتر مگه نمیری وای😤😤😤😤😤😤😤

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
تازه ۲۸سیکلته.پریود میشی همین چندروز

همین ۸ روزم مردم و زنده شدم از استرس مخصوصا وقتی عوارض دارو رو جنین رو میخونم

فکر نکنم باردار باشی و علایم به این زودی خودشو نشون نمیده و اگر باردارم باشی و فکر میکنی این علایم برای بارداری هستش بی بی چک حتما نشون میده چون به احتمال زیاد هورمون بارداریت بالاست که علایم داری

بی بی چک بذار 

عصر میرم میگم یعنی درست نشون میده

وای دختر راکوتان مصرف میکنی واقدام میکنی برای بارداری وای خیلی مضره واسهدجنین  میگن ۶ماه قبل با ...

عقدم طبیعی جلوگیری کردم تاحالا دخول نداشتم فک نمیکردم بشه

امیدوارم نسده باشه هم

خودم خیلی ناراحتمو استرس دارم