2777
2789
عنوان

مامانايي ك ني نيشون مرداد ٩٩ بدنيا مياد

| مشاهده متن کامل بحث + 227602 بازدید | 31180 پست
سلام به همه بعد از مدت ها...خوبی. ..پسر گلت خوبه من بله گرفتم ...بیست و یک ماهگی به طرز عجیبی دیگه ...

ممنون عزیزم دخترت خوبه خداروشکر

پسر منم از پوشک بدش میاد و تو دستشویی اگه داشته باشه کارشو انجام میده اما میبینی یهو رو فرش جیش کرد 

نمیدونم باید چیکار کنم قبلشم نمیگه جیش و اینا ک بفهمم فقط،از پوشک بدش میاد 

میشه لایک نکنید 😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم دخترت خوبه خداروشکر پسر منم از پوشک بدش میاد و تو دستشویی اگه داشته باشه کارشو انجام می ...

هنوز حس جیش داشتن رو درک نکرده. پسر منم تازه می فهمه و میتونه کنترل کنه. معمولا بچه ها از یک سال و هشت ماهگی به بعد به این درک میرسن (پر بودن مثانه) 

اره هفته اپل که دو سه بار بیدار میشد من یا باباش بغل میکردیم اب میدادیم دوباره میخوابوندیم هفته دوم ...

سلام رقیه جون خوبی چه خبرا تونستی پسرتو از پوشک بگیری؟

پسر من ک خیلی لجبازی میکنه باهام هنوز همکاری نمیکنه ولی از پوشک هم بدش میاد ..باز میزارمش اصلا جیش نمیکنه نگه میداره یه وقت ک پوشکش کنم کارشو میکنه گاهی هم دستشویی ک میبرمش

میشه لایک نکنید 😁
سلام رقیه جون خوبی چه خبرا تونستی پسرتو از پوشک بگیری؟ پسر من ک خیلی لجبازی میکنه باهام هنوز همکاری ...

سلام عزیزم ممنون شما خوبی پسر گلت خوبه ؟؟؛تقریبا دو‌ماهس میشه بله گرفتم خودش اعلام آمادگی کردو‌ چند روز دیدم جیش میگه وقتی بردمش دسشویی چند بار دیدم واقعا جیش کرد منم شروع کردم تو خونه شو را آموزشی تنش کردم و یه ساعت یبار بردمش جیش گاهی که جیش نمی‌کرد و میدونستم جیش داره رو پاش آب میزدم که حواسش پرت بشه و جیش کنه دو هفته اول همکاریش خوب نبود اما تو هفته دوم هروقت بردم دسشویی جیش کرد و تقریبا یک ماه بعد نود درصد مواقع اعلام می‌کنه جیشش رو من هنوز برای بیرون پوشک میزنم البته اگر دسشویی نزدیک باشه باز میکنم و میبرم دسشویی پلی خونه بقیه همچنان پوشک میزنم پسرم اعلام می‌کنه دسشویی داره منم میبرمش قبل از اینم شبا و‌موفع خواب جیش نمی‌کرد و خب کارم راحت بود ببین اگر پسرت آمادگی داره اول فقط تو خونه تمرین کن دعوا و سرزنش و اخم نکن تشویقش کن براش نقاشی و داستان و کارتون در مورددسشویی و جیش باز کن بمرور راه نیفته پوشک خیلی زمان بر و سخته پروسش 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

سلام عزیزم ممنون شما خوبی پسر گلت خوبه ؟؟؛تقریبا دو‌ماهس میشه بله گرفتم خودش اعلام آمادگی کردو‌ چند ...

خب خداروشکر 

منم حس میکنم آمادگیشو داره ولی نمیخواد همکاری کنه 

میاد تو دستشویی فقط بازی میخواد بکنه 

اطرافیان هم همه میگن بگیرش و فلان البته من کار به حرف اونا ندارم 

میشه لایک نکنید 😁
خب خداروشکر  منم حس میکنم آمادگیشو داره ولی نمیخواد همکاری کنه  میاد تو دستشویی فقط بازی ...

بازی که طبیعی هست ما تازه رسیدیم به پنج دقیقه میریم جیش و یاری بعد میایم بیرون اوایل که سریع میومندیم تو تا جیش کنه

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

بازی که طبیعی هست ما تازه رسیدیم به پنج دقیقه میریم جیش و یاری بعد میایم بیرون اوایل که سریع میومندی ...

سلام خوبی عزیزم من همچنان موفق نشدم پسرمو بگیرم از پوشک ممنون میشم راهنمایی کنی 

هردفعه میبرمش دستشویی میشینه جیش میکنه ولی نمیگه قبلش

گفتم بزار امتحانی دوباره بازش بزارم ببینم چجوریه یه دوروزه پوشکش نکردم فقط شبا وقت خواب..دیشب فقط دو سه بارشو خودش سرپا نشست من فهمیدم و بردمش

ولی یه وقتایی هم لجبازی میکنه نمیاد و مثل امروز صبح ک حسابی دعواش کردم همون دم دستشویی نشست جیش کرد ..خیلی اعصابم به هم ریخته چیکار کنم شوهرم میگه اگه هی بازش بزاری دوباره ببندیش بدتر میکنه 

بزار یه دفعه دیگه هرچی میخواد نجس کنه ولی عادت کنه 

بدبختی زمستونم هست کاش تا عید صبر کرده بودم😪

میشه لایک نکنید 😁
سلام خوبی عزیزم من همچنان موفق نشدم پسرمو بگیرم از پوشک ممنون میشم راهنمایی کنی  هردفعه میبرمش ...

سلام عزیزم پسر گلت خوبه ؟ شکر خدا مام خوبیم 

گلم اوایل اصلا انتظاری نداشته باش که بگه پسر من دقیقا یک ماه خودم بردمش یعنی اصلا اعلام نمی‌کرد که جیش دارم اگر تصمیم قطعی برای از پوشک گرفتن داری باید پی همه وی رو به تنت بمالی گلم کلا پوشک رو باید بذاری کنار شو رت آموزشی تنش کنی هفته اول هر نیم ساعت یبار ببری بمرور هر یک ساعت بعد هر دو ساعت اصلا دعوا و سرزنش نباید بکنی سعی کن تو دسشویی چیزی بذاری که علاقه داره و با اون تشویق کنی که بیاد و جیش کنه مثلا یه اسباب بازی یا خوراکی یا رنگ یا آب بازی تازه بعد چند هفته یاد میگیرن که میتونن اعلام کنن اگر این تحمل رو نداری پوشک کن تا سه سالگی که بزرگتر بشه و راحتر بتونی بگیری هروقت نیومد دسشویی بغلش کن با حالت بپر بپر و شوخی و خنده و مسخره بازی بدو دسشویی تو عمل انجام شده قرارش بده براش کارتون و داستان در مورد جیش رفتن باز کن تو خونه شو رت آموزشی تنش کن که کل جیش یا پی پی رو فرش نریزه پروسه پوشک کلا چیز زمان بری هست اگر میبینی آمادگی نداره مجبورش نکن چند ماهم صبر کن