2777
2789
عنوان

مامانايي ك ني نيشون مرداد ٩٩ بدنيا مياد

| مشاهده متن کامل بحث + 227603 بازدید | 31180 پست
شبا سعی کن از باباشکمک بگیری یمدت اینطوری بیدار میشه یکی دو هفته طول میکشه من پسرمیک ماه بعد مداوم خ ...

مرسی ..اهان یعنی تا یکماه شبا بهونه میگرفت؟

پسر من ک باورش نشده هنوز تو شوک هست هی میاد سمتش تلخش کردم نمیخوره ولی دوباره میاد 

میشه لایک نکنید 😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی ..اهان یعنی تا یکماه شبا بهونه میگرفت؟ پسر من ک باورش نشده هنوز تو شوک هست هی میاد سمتش تلخش ک ...

اره هفته اپل که دو سه بار بیدار میشد من یا باباش بغل میکردیم اب میدادیم دوباره میخوابوندیم هفته دوم یبار بیدار شد بمرپر اونم حذف شد بببن سر گرمش کن مدام ببرش بیرون خوراکی زیاد بده جلوش اصلاا لبلس عوض نکن لباس لختی نپوش سعی کن اصلا به مرحله خواستن و نه گفتن نرسه حس میکنی میخواد شیر بدی فوری یه کاری بکن سرگرم بشه

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

سلام مامانا چخبر کجایید  شما هم بچه هاتون تو تابستون بدغذا شدند یا پسر من فقط،اینطوریه؟

سلام😍من بعداز سالها اومدم نی نی سایت😅

توگرما بچه ها کم غذا میشن

طبیعیه

حتی منم کم غذامیشم

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
سلام خانمای گل چه خبرا کجایید نیستید  بچه هاتون از پوشک گرفتید؟

سلام عزیزم خوبی

گل پسرت خوبه؟!نه عزیزم من ایشالا دو نیم به بعد میگیرم

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

سلام عزیزم خوبی گل پسرت خوبه؟!نه عزیزم من ایشالا دو نیم به بعد میگیرم

ممنون عزیزم 

خوبه خداروشکر فعلا ک یه دختردایی خدا بهش داده خیلی حسودیشو میکنه😆

میشه لایک نکنید 😁
ممنون عزیزم  خوبه خداروشکر فعلا ک یه دختردایی خدا بهش داده خیلی حسودیشو میکنه😆

اخی عزیزم خدا حفظش کنه

سلام خانمای گل چه خبرا کجایید نیستید  بچه هاتون از پوشک گرفتید؟

سلام به همه بعد از مدت ها...خوبی. ..پسر گلت خوبه

من بله گرفتم ...بیست و یک ماهگی به طرز عجیبی دیگه نذاشت پوشک کنم و می‌ره دستشویی

امید آخرین چیزیست که میمیرد