2777
2789
عنوان

كيا ويار بستني يخي داشتن ؟جنسيت جنينشون چي بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 47340 بازدید | 54 پست
توام دل و دماغ کارخونه واشپزی نداری؟من همش ترش وویار وتهو دارم ،حوصل هیچ کارندارم بارداری اولمه

اره سونو قلب رفتم من كه بعضا يه روز كلا رو مبل پلاسم بعضا هم خوبم ولي بازم پلاسم😉

من از اول كه ٣هفته باردار بودم قشنگ بود اشتهام فقط علشق كته و كباب و سس مايونز و ساندويج و پف و از ه ...

دقیقا مثل من

مردادیا عشقن  میگی نه نگاکن🙂....کاربری دست دو نفره منو خاله م

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره سونو قلب رفتم من كه بعضا يه روز كلا رو مبل پلاسم بعضا هم خوبم ولي بازم پلاسم😉

سونو قلب دکترم گفت نیاز نیس بری تواین وضع ،پرسید لکه بینی وارد نداری گفتم نه گفت نمیخاد بری ،ولی دلم شور میزنه براقلبش 

تغییر چی داشتی اسی؟پایین شکمت بزرگتر شده؟صداقلب یا حرکتی چیزی از نی نی حس نمیکنی الان؟

سونو قلب دکترم گفت نیاز نیس بری تواین وضع ،پرسید لکه بینی وارد نداری گفتم نه گفت نمیخاد بری ،ولی دلم ...

منم شور ميزد ولي رفتم اخه من يكي سقت داشتم نترساگه حالت تهوع اينا داري اين خودش علايم خوبي از روند رو به رشد جنين

منم شور ميزد ولي رفتم اخه من يكي سقت داشتم نترساگه حالت تهوع اينا داري اين خودش علايم خوبي از روند ر ...

حالت تهوع م کمترشده ولی سینه هام هنوز ورمش هست و غذای سنگین ونمتونم بخورم

من یه سره یخمک می خوردم .بچم دختر بود

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹