2777
2789

چند واحد میوه یا لبنبات یاسبزی مصرف دارین من خس میکنم خیلی کم به خودم میرسم همش دست و پام خواب میره

کاربر سال 92هستم بخاطر یه سوتی از نی نی یار خواستم بترکونتممممم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما من حالم خوب نیس نمیدونم ب خاطر روزه گرفتنه یا باردارم احساس میکنم زود ضعف میکنم سرگیجه دارم دلم ی جوریه

حتی دراز کشیده هم ک هستم حال تهوع و سرگیجه دارم

تاپیکم زدم کسی جواب نداد

عشق از همانجايى شروع شد كه حالمان به هيچ چيز خوش نشد الا دوست داشتنش...  🧡💛 پسرم منو بابایی عاشقتیم 😍 خیلی خوشحالم که خدا لایق دونسته و تو رو به ما داده. خدایا شکرت بابت هدیه قشنگی که به ما دادی 🙏🏻😍❤️
خانوما من حالم خوب نیس نمیدونم ب خاطر روزه گرفتنه یا باردارم احساس میکنم زود ضعف میکنم سرگیجه دارم د ...

یعنی تو بارداری روزه گرفتی؟

کاربر سال 92هستم بخاطر یه سوتی از نی نی یار خواستم بترکونتممممم
یعنی تو بارداری روزه گرفتی؟

نمیدونم باردارم یا نه

اینا علائم بارداری .. احساس میکنم رو ابرام پاهامم یخه

عشق از همانجايى شروع شد كه حالمان به هيچ چيز خوش نشد الا دوست داشتنش...  🧡💛 پسرم منو بابایی عاشقتیم 😍 خیلی خوشحالم که خدا لایق دونسته و تو رو به ما داده. خدایا شکرت بابت هدیه قشنگی که به ما دادی 🙏🏻😍❤️