2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اووو ی جوری بیزینسه.. قبلا توش بودم خسته نباشی😂خیلی حوصله میخواد

آره دیگه.باید استقامت داشته باشی.خیلی ها همون اولش جا میزنن

شمارش معکوس برای نابودی زن داداش.  زمان باقی مونده:17 روز
مگه میشه

اره چرا نشه انقد خرج بتراش که تازه از خودشم مجبور باشه پول بده اون وقته که کارتتو دو دستی تقدیم میکنه میگه باهمین سر کن

خدایا سپاس که همدم لحظه های منی😍😍😍😍😍   ......کاربری دومم
بعدم عزیزم قرض دادن مثال بود من تاحالا به کسی قرض ندادم اون ی مثال بود ک مثلا ممکنه دراینده پیش بیاد ...

عزیرم منم گفتم بستگی ب طرف داره ما حتی اینکه حد تعیین کنیم چقد خرج کنیم نداریم...هیچ چیز مخفی نداریم چون طرفمو کامل شناختم حتی مثالی ک خودت  زدیش وای انجامم ندادیشو انجام دادم...وقتی کاری نداره ب اینکه من با پولم چیکار میکنم دلیلی نداره مخفی کنم ولی یکی دیگه میبینه طرفش هیی ریز تو خرجاش کاراش  یا حساب رو چک میکنه بعد پیگیری میکنه پولو چی گردی اره بره مخفی کنه

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
اخه میدونی من ذاتا ولخرج نیستم زورم میاد ولخرجی کنم میرضم دیگه

خب من خودمم اینجورم قبلا خیلی قناعت میکردم ولی الان از مانتوم نمیزنم ولی بجاش اگه یه روسری بخوام بگیرم ۷۰میرم۲۵تومنیشو میخرم بقیشو برمیدارم برا خودم یا شلوارمو در حد ۵۰تومن میگیرم بقیش پس انداز شخصیم میشهو..فقط مانتومو گرون میخرم

خدایا سپاس که همدم لحظه های منی😍😍😍😍😍   ......کاربری دومم