2777
2789
و اینکه یه جورایی ناراحت میشم پول خودمو ازش گدایی کنم 

خوب کارتت چرا میدی بهش مگه زوریه نده من کار کنم شوهرم نمیدم البته فعلا که خود شوهر هم بیکاره دو تا بچه کوچیک دارم نمیتونم برم سر کار

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از،اول بگو شرکت بیز دیگه😂

بیز یکی از اون هزاران شرکته.امکان داره فقط کار شرکتی هم نباشه.مثلا میشه تو بورس سرمایه گذاری کنی و یا به عنوان واسطه برای کسی پول بگیری

شمارش معکوس برای نابودی زن داداش.  زمان باقی مونده:17 روز
خوب کارتت چرا میدی بهش مگه زوریه نده من کار کنم شوهرم نمیدم البته فعلا که خود شوهر هم بیکاره دو تا ب ...

فعلا که برا ما زوره خودش از درآمدش برا پدر مادرش خرج میکنه ولی موقع حقوق من میگه پول من و تو نداریم ما باهم زیر یه سقفیم

فعلا که برا ما زوره خودش از درآمدش برا پدر مادرش خرج میکنه ولی موقع حقوق من میگه پول من و تو نداریم ...

وای از دست این مرد جماعت بخوان پول بگیرن زبونشون چرب و نرمه موقع دادن دیو دو سر میشن🥴🥴🥴😁

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
موقع خرید خونه همه طلاهاموفروخت خب بازم میشه پس انداز ی که به نفع خودشه و اینکه خونه به اسم خودشه

وقتی شما توخرید خونه کمک میکنی باید وقتی چیزی میخری به اسم شماهم باشه. ما ماشین خریدیم ولی چون من طلاهامو فروختم خودمم قسطشو دادم به اسم منه

وقتی شما توخرید خونه کمک میکنی باید وقتی چیزی میخری به اسم شماهم باشه. ما ماشین خریدیم ولی چون من طل ...

خوش بحال تو طلاهام هم برا زمان دختریم بود بیشترشم خودم با اضافه کاری خریدم یعنی اون فقط برام یه انگشتر خریده بود تو مراسم هم سرویس بدل انداخت یه وامی هم گرفتیم آپارتمان خریدیم .