2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اولا ازمایش دادم گف اوکی هس ۱ ماه باید روزی دوتا ینی ۱۲ ساعتی یکی بخورم و بعد ۱ ماه ازمایش بدم از ...

یعنی آزمایش میدن که مشکل خاصی نباشه؟؟؟؟

من تازه آزمایش دادم سالم سالمم بخورم؟؟؟؟

راسته قاعدگی رو بهم میزنه؟؟؟؟ یا میگن جوش رو تشدید میکنه اوایلش؟؟؟؟

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   
واقعا خوبه واس جای جوش چی خوبه ؟؟؟؟  میخام برم امروز این صابونو بخرم

آجی من که میزنه عالیه سریع جوشاش می ره...جای جوش نمیدونم خشگلم

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
بنظرت یه بسته ۱۰ تایی که یه روز در میونه رو چجوری بخورم نمیرم🤔؟؟؟؟؟

تا میتونی حین مصرف اب  بخور

و اینکه اصلا غذاهایی که ویتامین آ دارند مصرف نکن

و اینکه بگرد ببین چخ چیزهایی باعـث جلوگیری از تخریب کبد میشن

و در تخ  ماه ازمایش بده

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤
یعنی آزمایش میدن که مشکل خاصی نباشه؟؟؟؟ من تازه آزمایش دادم سالم سالمم بخورم؟؟؟؟ راسته قاعدگی رو ب ...

اره ازمایش برای کبد و چربی میدن ...نه قاعدگی رو کاری نداره بنظرم سرخود نخور باید با توجه ب وزن و وضعیتت بگه چقد بخوری 

نه اصلا 

وای من هر دو ماه حداقل باید دکتر براش آزمایش بنویسه تا عملکرد کبد چک بشه طور ننوشته  

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   
کسی راکوتان مصرف کرده؟؟؟؟؟راست میگن جوش و تشدید میکنه؟؟؟؟؟

من مدتی استفاده کردم تاثیر نداشت اما آکوتان خوب بود ولی کبدمو چرب کرده جوشام بیشتر 

الهی پروانه های شکسته بالِ روحم را در روشنای نور خود جرأت پرواز بده.🦋
یعنی آزمایش میدن که مشکل خاصی نباشه؟؟؟؟ من تازه آزمایش دادم سالم سالمم بخورم؟؟؟؟ راسته قاعدگی رو ب ...

در ضمن وقتی مصرف میکنی به هیچ وجه نباید چربی بخوری که کبدت رو داغون میکنه شاید دلیل اونایی ک میگن عوارض داره اینه درحین مصرف چربی میخورن بعدشم باید با فوم صورتتو بشوری ک خشک شه پوستت بعدم چرب کنی لب و صورتتو

اره ازمایش برای کبد و چربی میدن ...نه قاعدگی رو کاری نداره بنظرم سرخود نخور باید با توجه ب وزن و وضع ...

گفت روزی یه عدد زیر دوماه هم آزمایش نمیخاد 

ولی من میخام یه روز در میون بخورم 

روزی یه عدد زیاده همه یروز در میون میخورن😐

آره خریدم انقدر بد گفتن میترسم بخورم  عوارضش اشکال نداره واقعا تاثیر داره؟؟؟

من با مصرفش کبدم چرب شد و جوشام بیشتر

الهی پروانه های شکسته بالِ روحم را در روشنای نور خود جرأت پرواز بده.🦋
من مدتی استفاده کردم تاثیر نداشت اما آکوتان خوب بود ولی کبدمو چرب کرده جوشام بیشتر 

راکوتان همون آکوتان نام تجاریشون کمی متفاوته 

من با مصرفش کبدم چرب شد و جوشام بیشتر

میشه بگی چه مدتی و چه میزان مصرف کردی؟؟؟؟؟