2777
2789
برای پوست های چرب خوبه؟

بله 

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا شما درحین مصرف چربی ام میخوردین راکوتان دیگه درمان اخره 

انقدر بد تعریف کردن میترسم بخورم بمیرم یا هیولا شم😐😐😑😑😑

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   
انقدر بد تعریف کردن میترسم بخورم بمیرم یا هیولا شم😐😐😑😑😑

😂😂نه عزیزم راکوتان اگ چربی نخوری و ازمایش بدی و دکترت بگه چقدر بخوری مشکلی نداره زشتت که نمیکنه فقط تاثیراش رو کبده ک زیر نظر دکتر باشی مشکلی پیش نمیاد تازه من سنمم کمه

😂😂نه عزیزم راکوتان اگ چربی نخوری و ازمایش بدی و دکترت بگه چقدر بخوری مشکلی نداره زشتت که نمیکنه فق ...

چند سالته؟؟؟؟

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   
😂😂نه عزیزم راکوتان اگ چربی نخوری و ازمایش بدی و دکترت بگه چقدر بخوری مشکلی نداره زشتت که نمیکنه فق ...

هر چند وقت یکبار آزمایش میخاد؟؟؟؟؟

من از اون موقع فهمیدم عوارض داره پشیمون شدم اصلا بخورم ولی میخام شانس آخرم و امتحان کنم فقط یه بسته ده تایی دارم فکر نکنم بمیرم یا هیولا شم 

بخورم؟؟؟؟بره 

میشه بگی چه مدتی و چه میزان مصرف کردی؟؟؟؟؟

۶

۶ ماه استفاده کردم اوایل هر سه روز بود اما چون هورمون هام به هم ریخت هفته ای یکبار تجویز کرد.

دفعات بعدی التهاب صورتمو دید به چه شدت گفت برم متخصص روماتولوژی دیگه بعد این مدت درمانمو قطع کردم چون احساس کردم دکترم موذی و فقط میخواد منو دنبال خودش بکشونه داروهام هر دفعه تو زمان ارزونی ۶۰۰ ۷۰۰ میشد منم دیدم آکوتان داره با بدنم چیکار میکنه و جوش هام بهتر نمیشه بدتر میشه هزینه م هدر میره نرفتم.ولی نمیدونم چرا داروها رو میخوردم جای جوش شوره سرم خوب میشد.

الهی پروانه های شکسته بالِ روحم را در روشنای نور خود جرأت پرواز بده.🦋
۶ ۶ ماه استفاده کردم اوایل هر سه روز بود اما چون هورمون هام به هم ریخت هفته ای یکبار تجویز کرد. دف ...

خب پس من تو ۲۰ روز یه بسته ده تایی بخورم نمیمیرم 

ببخشید هر چند وقت یکبار آزمایش میدادی؟؟؟؟

خب پس من تو ۲۰ روز یه بسته ده تایی بخورم نمیمیرم  ببخشید هر چند وقت یکبار آزمایش میدادی؟؟؟؟

فقط بار اول ویزیت شدم اونم به خواست خودم آزمایش نوشت تحت درمان یکساله بودم اول از کپسول ریفامپین آزکترون و پمادهای دیگه شروع کرد بعد کم کم به آکوتان رسید به دکتر گفتم کبدمو چرب کرده آزمایش بدم پشت گوش مینداخت.

دکترم برا اینکه خودشو خراب نکنه آزمایش بار اول برام نوشت و برای اینکه من متوجه نشم کبدم چرب شده یا نه از زیر هر آزمایش و سونویی مربوط به کبد چرب در میرفت منم‌گفتم کبدم طوریش خدای ناکرده بشه میمیرم جوش باشه نمیمیرم با حجامت خوب شدم.

مرسی عزیزممم

خواهش خشگلم

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
احتمالا شما درحین مصرف چربی ام میخوردین راکوتان دیگه درمان اخره 

دکترم دلسوز نبود بهم بگه چی بخورم چی نخورم اصلا حرف نمیزد روشنم نمیکرد اینا خودش رو درمان موثر

فقط بار اول ویزیت شدم اونم به خواست خودم آزمایش نوشت تحت درمان یکساله بودم اول از کپسول ریفامپین آزک ...

☹☹☹☹☹ کاش دکترات رو عوض میکردی