2777
2789
عنوان

بعد از جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 92 پست
الان دو ماهه جدا شدم  تا چند ماه قبل میدونستم خواستگار سابقم ازدواج نکرده  این بار بعد ج ...

الان میخای بگی اونم ازدواج کرده و میخاد زنشو طلاق بده

به خاطر اینکه چشمت دنبال بوده چه داستانی درست کردی

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا رفیقم بخاطر یه پسره طلاق گرفت  پسره هم گوشیو خاموش کرد و بهش خبر رسوند مادرم گفته عروس مطلقه نمیخواد الانم افسرده و توسری خور😔چقدر نصیحتم کردم

ممنون که اومدی پیشمون.  
کامنت ها رو بعدا جواب میرم خلاصه اونی که مثلا برائ داشتن من یکسان هر هفه حرم میرفته شهر دیگه  ...

وا یکسال میرفته حرم واسه زن یه مرد دیگه!!!

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
کامنت ها رو بعدا جواب میرم خلاصه اونی که مثلا برائ داشتن من یکسان هر هفه حرم میرفته شهر دیگه  ...

اصلا بهش پیام‌نده فک میکنه که الان طلاق گرفتی باید التماسش  کنی 

بهترین نیستم اما خودمم😍

فکر کنم به امید اون طلاق گرفتی درسته؟؟؟!!!!!

پوووووووف......

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 

همش میگفت تو رفتی دنیا و آخرتم تباه شد. ..

برای همین شک کردم شاید به بیراهه رفته هر چند آدم سالم و پاکی بود از این نظر

بالاخره دیشب دوباره پیام داد

منم گفتم خوب شد از همون اول بات ازدواج نکردم 

الان بهم ثابت شد فقط حرف بودی