2777
2789
عنوان

اینیستاگرامم

110 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها من چند وقت پیش اینیستا رو نصبیدم بعدم حذف کردم حالا چتوری باید دلیت بزنم کلا کاربریم پاک شه؟رمزمم یادم نمونده یچی رو هوا زده بودم‌واسه رمز..

من هرچه مولانا شدم..اون شمس تبریزی نشد..ای شمس ناتبریزی ام هرگز فراموشم نکن...
حذف نشه چی میشه😐

اخه شوهرم میگفت نصب نکن من گوش ندادم الان یکی از دوستام زنگید ک فلانی دارم فالوت میکنماا ..فک کردم هیشکی نمیفهمه..رمزمم یادم نیس بدبختی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه شوهرم میگفت نصب نکن من گوش ندادم الان یکی از دوستام زنگید ک فلانی دارم فالوت میکنماا ..فک کردم ه ...

بزن یاداوری رمز میاد به ایمیل یا شماره تلفن

بعضی وقت ها به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنمکه این حجم وسیع بی عقلی و نفهمیچطور توی کله ای به این کوچکی جا شده !
بزن یاداوری رمز میاد به ایمیل یا شماره تلفن

کجا بزنم؟من هیچیش رو بلد نیستم تو همون برنامه اینیستاگرام؟

کجا بزنم؟من هیچیش رو بلد نیستم تو همون برنامه اینیستاگرام؟

اره دوباره نصب کنی برای ورد به اکانت اسم اکانت میخواد و رمز ورود میخواد که مبتونی اونجا فراموشی رمز بزنی

بعضی وقت ها به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنمکه این حجم وسیع بی عقلی و نفهمیچطور توی کله ای به این کوچکی جا شده !
اره دوباره نصب کنی برای ورد به اکانت اسم اکانت میخواد و رمز ورود میخواد که مبتونی اونجا فراموشی رمز ...

نیاورد همچین چیزی فراموشی رمزو میگم..ببخشید هی ریپ میکنم شرمنده

نیاورد همچین چیزی فراموشی رمزو میگم..ببخشید هی ریپ میکنم شرمنده

تو نت سرچ کن بنویس فراموشی رمز اونجا مرحله به مرحله بهت میگه