2777
2789

شوهرم سرکار ک بود دید یدونه نی نی یا کریم افتاده رو زمین اوردش خونه ک گربه نخورتش 

( من از جوحه ها خیلی مترسم چون بچه بودم تو چشمم میخاستن نوک بزنن 😅 خلاصه ک میترسیدم تا دیشب ک اینقد ب این یا کریم دلبسته شدم ترسو با جیغو داد گذاشتم کنارو گذاشتم بیاد تو دستم ، الان خیلی دوسش دارم ، منو شوهرمم خیلی مراقبشیم 😍❤) 

کاشکی خوش یمن هم باشه برامون❤❤

خدایاشکرت❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که خوش یمنه براتون😍

یا ابا عبدالله                                                  پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ 

الان همه میگن خرافاتی اما خوش یمن که من شنیدم ولی اگه اذیتشون کنی بکشیشون یا خونشون رو خراب کنی نفرین میکنن😂😂خدایی امتحان شدس بیچاره میشه اون طرف

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤

پارسال یه یاکریم دوقلو زاییده بود تو بالکنمون اونقدر ذوق داشتم امسالم باردارم

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
😍😍😍عکسشو میزاری؟ 

اینا هم دونه س براش گرفتم زیر پاشه ، البته کوچولوعه ن میتونه بخوره ن پرواز کنه خودمون دهنشو باز میکنیم در این حد 😍😅 جیگرم خیلیم پی پی میکنع 😁❤

خدایاشکرت❤

هر جور فکر کنی همون میشه ، ان شاء الله خوش یمنِ براتون

من یکبار یه یاکریم رو نجات دادم ، بین طبقه ها گیر کرده بود به سیمهای لوله و خیلی درد میکشید ، منم امتحان داشتم و وقتی هم‌نمونده بود برام ، بیخیال درس شدم و دو تا چوب (دسته ی طی و پارو)رو به هم‌وصل کردم و رفتم روی چهارپایه تا بتونم نجاتش بدم و بالاخره بعد نیم ساعت موفق شدم و نجاتش دادم 😊

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
اره 

من پسرم بدنیااومد...اتاق خواب مامانم روتخت بودبچه....یهویه یاکریم ازتوراهرواومدتوخونه مستقیم رفت بالای تخت روچوب پرده نشست....انقدترسیدم...بچه روبردم توحموم...دوست مامانم وشوهرش اومدن گرفتنش ازپنجره گذاشتن بره.....خیییلی ترسیدم

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
انشالله که خوش یمنه براتون😍

ان شالله گلم عکسشم گذاشتم 😍 من تازه ی لباس فروشی انلاینم باز کردم ، مطمئنم ک اون از خدا میخاد و پر برکت میشه واسم 😍❤

خدایاشکرت❤