2777
2789
عنوان

به نظرتون بقایا سقط با قرص دفع میشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2615 بازدید | 51 پست
من قرص خوردم،اثری نداشت

منم از همین میترسم . دکترم گفت بزرگه نزدیک ۳ سانته . حالا نمیدونم چیکار کنم .خدا کنه دفع بشه با قرص . میگن طناب زدن خوبه . ولی جایی ندارم که بتونم بزنم . شما بعدش چیکار کردی کورتاژ شدی ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براچی کیسه ترکید؟؟😢

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
من قرص خوردم دفع شد خیلی بد بود انگار دوباره سقط کردم.شاید اندازش بزرگتر از خود جنین بود.

من تو بیمارستان سقط کردم. یه زیر زبونی و یکی داخل واژن گذاشتن برام . بعد از دو ساعت سقط کردم . اول یه عالمه لخته خون و بعدش جنین و بعدشم جفت . یه شب هم بستری بودم و امروز صبح رفتم سونو . دکتر گفت مقداری رحم ضخامت داره که احتمالا بقایای جفته . چند نفر اونجا بهم گفتن دکتره سونو هیچی حالیش نیست . به دکتر گفتم قرص بده که از ظهر شروع کردم به خوردن . 

بهم گفتن اندازه اش ۲/۸میلیمتره . 

براچی کیسه ترکید؟؟😢

خودم نمیدونم عزیزم . شوکه شدم . همه ازم میپرسیدن نزدیکی داشتم . درصورتی که ممنوع بود واسم چون قبلا زایمان زودرس داشتم دکتر گفت اصلا نباید داشته باشی . حالاجنین و جفت رو دادن به شوهرم برده پاتولوژی جوابش ۳ هفته دیگه میاد که ببینن چرا کیسه اب ترکید 

خودم نمیدونم عزیزم . شوکه شدم . همه ازم میپرسیدن نزدیکی داشتم . درصورتی که ممنوع بود واسم چون قبلا ز ...

وااای عزیزم خیلی ناراحت شدم😢😢الهی ک زود جاش برات سبز شه

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
قربونت برم دوست مهربونم . 😍😍انشاا...همه حاجت مندان حاجت روا بشن 

ان شاءالله عزیزم😍❤

گلم منم ۴روز پیش سقط کردم. رفتم پیش دکتر سنتی گفت رازیانه و زعفرون و عروسک پشت پرده و بومادران رو تو سه فنجون اب بجوشون بخور دفع میشه.خیلی تلخه ولی جواب میده.خونریزیت زیاد میشه و بقایا دفع میشه.

گلم منم ۴روز پیش سقط کردم. رفتم پیش دکتر سنتی گفت رازیانه و زعفرون و عروسک پشت پرده و بومادران رو تو ...

راست میگی چه خوب . چند بار خوردی ؟ امروز رفتم رازیانه گرفتم دم کنم . عسل هم گرفتم . شنیدم با زعفرون دم کنم بخورم جواب میده . خونریزیم خیلی کم شده 😐با اینکه قرص برای بقایا دارم میخورم انگار اصلا فایده نداره .

خیلی نگرانم نمیخوام کارم به کورتاژ بکشه  . 

خوردن داروهای گیاهی واسم خیلی سخته . حالا اینایی که گفتید هم میرم میگیرم . دستت درد نکنه .

سلام مونا جان خوبی؟

منو یادت میاد؟

خیلی متاسفم برای اتفاقی که برات افتاده من اتفاقی تونستم پیدات کنم

اومدم بهت بگم من کورتاژ بقایا شدم اصلا نترس هیچ سخت نیس عوارضم نداره تازه دکتر گف رحمو کامل پاک میکنه و آماده ی یه بارداری راحت دیگه

لطفا از حالت به من خبر بده

وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
راست میگی چه خوب . چند بار خوردی ؟ امروز رفتم رازیانه گرفتم دم کنم . عسل هم گرفتم . شنیدم با زعفرون ...

دکتر منم با کورتاژ خیلی مخالفه.نمیدونم چرا.همش میگه چون بچه نداری با دارو دفع کن.حتما امتحان کن‌داروی گیاهی رو.زعفرونش غلیظ باشه حتما.کاچی هم که عالیه.رحمو میشوره.

دکتر منم با کورتاژ خیلی مخالفه.نمیدونم چرا.همش میگه چون بچه نداری با دارو دفع کن.حتما امتحان کن‌دارو ...

فقط طرز تهیه کاچی رو هم بهت بگم.روغن حیوونی و ارد و نبات اسیاب شده.هل و زعفرون و دارچین و زنجبیل و تخم گشنیز و ۴مغز اسیاب شده.عالی میشه.همین باعث شد خودش بیفته بدون قرص و امپول.تو ۶ هفته رشدش متوقف شده بود.😔