2777
2789
عنوان

به نظرتون بقایا سقط با قرص دفع میشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2612 بازدید | 51 پست
سلام مونا جان خوبی؟ منو یادت میاد؟ خیلی متاسفم برای اتفاقی که برات افتاده من اتفاقی تونستم پیدات ک ...

سلام عزیزم خوبی ؟ کجا بودی تو ؟ دلم برات تنگ شده خیلییبییی😢

خیلی تو اینستا گشتم نتونستم پیدات کنم . 

اینجا هم همینطور . الان از عکس پروفایلت شناختمت . 

اوضاع خیلی بدی دارم . خدا واسه هیچ کس پیش نیاره ....

منتظر پیامت هستم ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام استارتر دوباره باردارشدی اولین بار تمام تایپیکاتو میخونم خیای نگران حال جسمی و روحیتون شدم  ...

سلام عزیزم . خیلی وقته که نیومدم تو نی نی سایت . ببخش که نگرانت کردم . و ممنون از محبتت و ممنون ازینکه وقت گذاشتی  تاپیکم رو خوندی 😍😍😍😍بله خدای مهربون بهم‌لطف کرد و مادر شدم .انشاا... که همه آرزومندان فرزند دامنشون سبب بشه 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏😍😍🤗😘

الان چون سقط کردم خونریزی دارم به نظرت ورزش میتونم بکنم .البته همین پیاده روی . اینا جواب درست نمیدن ...

سلام عزیز.‌‌منم ۲۴ هفته پسرم و از دست دادم

شما دو بار تا حالا سقط داشتی؟😢😢

عزیزم خدا بهت صبر بده

مشکل از کجا بود؟ من هنوز آزمایش ندادم

ولی شرایطم مثل شما بود...

دیگه باردار نشدی خاهری؟

دومی رو زود باردار شدی که دوباره سقط شد؟؟؟

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊    عطیه سادات شیطون دختر گلی‌مه🥰🧡💫

سلام عزیز.‌‌منم ۲۴ هفته پسرم و از دست دادمشما دو بار تا حالا سقط داشتی؟😢😢عزیزم خدا بهت صبر بدهمشکل ...

سلام عزیزم . خوبی .؟ 

ببخش دیر جوابت رو دادم . خیلی وقته نیومدم نی نی سایت . دیگه بارداری سومم خدا لطف کرد و بچه واسم موند . 

نمیدونم شما تهران هستید یا شهرستان . 

من بعد از سقط هایی که داشتم . خیلی دکتر رفتم . هیچ کسی سر درنمیاورد. حتی بیمارستانهایی که سقط کرده بودم جنین رو مورد آزمایش قرار دادن . فهمیدن مشکلی نداشتن و سالم بودن .در کل همه دکترا یه نسخه تجویز میکردن . تا اینکه رفتم بیمارستان صارم . قانون صارم اینه که تو افرادی مثل من .یه سری آزمایشات کلی میده . که همه چیز دونه دونه چک بشه . چند تا آزمایش مشترک هم با شوهرم نوشتن که انجام دادم . واسه دوران بارداری اصلا به صارم اعتماد نکردم .

داستانش طولانیه . خدا خواست و با یه دکتر زبده آشنا شدم . آزمایشات رو بردم پیش اون . معلوم شد که دو تا مشکل دارم .یکی نارسایی دهانه رحم و دیگری مشکل انعقاد خون . با لطف خدا و راهنمایی های دکترم . بچه واسم موند. 🥰😍🥰

دکترتون کی بود استارتر؟؟

دکترم دوتر فضائلی بود که وقتی بهش زنگ زدم گفت برو بیمارستان نجمیه . تلفنی به بلوک زایمان میگم کاراتو انجام بدن . رفتم اونجا دیدم اصلا بهم محل نمیدن . پاشدم رفتم بیمارستان ناجا . اونجا خانم دکتر منشی منو ویزیت کرد و مابقی کارامو انجام داد.