2777
2789
عنوان

خیلی دلگیرم خواهر برادرام باهام بد شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 26 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اینم خواهر اوناس و دنیا هم باز دو روزه  و البته ایشون اصلا تقصیری ندارن اینجوری که میگن

بحث تقصیر نیست 

من و خاهر برادرام هزاری هم تو سر و کله هم بزنیم بازم قهر نمیکنیم

نهایتا چند ساعت حرف نمیزنیم

نباید اجازه داد بخاطر داماد ها و عروس ها اختلاف بیوفته، هرچند جزیی

ایشون فکر کرده مراعات خونوادشو بکنه و نره درسته، اونا فکر کردن که مادرشون پیره و باید بهش سربزنن

مامانم همه بچه هاشو دوس داره ولی من چون خیلی سختی کشیدم با من جور دیگه رفتار میکنه

میدونم لزیزم ولی وقتی به زبون میاره ممکنه دلشون بشکنه میدونی چی میگم 

مادر همسر من بین همسر منو برادر همسر بزرگم خیلی فرق میذاره همسرم واقعا ی وقتای ولش بد جور میشکنه

اونا میگن باید عذرخواهی کنی

اگر شما خودت رفته باشی و فقط به اونا گفتی نرن کاملا حق دارنن ناراحت باشن که خودت رو تافته جدابافته می‌دونی چون رفتار مامانت هم که به این تفکر صحه می‌ذاره

اگرنه بیخود بخاطر حرف درستت عذرخواهی نکن معمولی رفتار کن مثل قبل تو نباید پاسخگوی حس حسادت دیگران باشی فقط با مامانت جدی صحبت کن که اگر دوستت داره دیگه نگه این حرفو 

بحث تقصیر نیست  من و خاهر برادرام هزاری هم تو سر و کله هم بزنیم بازم قهر نمیکنیم نهایتا چند س ...

عجب

سر زدن وقتی که زمین و زمان میگن نباید پیش سالمندا رفت خیلیییییی خطاش بیشتره

راجب کدورتیم که میگین ایشون قهر نکردن خواهر برادرای به ظاهر بزرگترش قهر کردن و فاصله انداختن 

بنظر من کوچیکتر بودن دلیل نمیشه حتی اگه تقصیری هم نداری همیشه کوتاه بیای؛ بله تا یه سنی حرف شما درست که کوچیکتر در هر شرایطی باید احترام نگه داره حتی اگه حرف حقو میزنه ولی وقتی همه خوب و بد و تشخیص میدن دیگه بحث کوچیکتر بزرگتری وسط نیست بحث سر اینه که اگه ما مقصریم عذرخواهی کنیم و بر عکس 

عجب سر زدن وقتی که زمین و زمان میگن نباید پیش سالمندا رفت خیلیییییی خطاش بیشتره راجب کدورتیم که می ...

کوچیک و‌بزرگتری بین خاهر برادر معنی نداره

نمیدونم شاید طرز تفکر‌ متفاوتمون بخاطر نوع متفاوت رابطمون با خونواده هامونه!

در کل بعضی وقتا باید برای بدست آوردن یه چیز بزرگتر، یه چیز کوچیکتر رو فدا کنی

همیشه راه درست مبارزه نیست

این خانوم میتونه تا آخر دنیا با خونوادش قهر بمونه و به حساب اینکه حق باهاشه با هیچ کدومشون صحبت نکنه تا خودشون نیومدن جولو

یا اینکه با سیاست درست ،هم حرف خودش رو بزنه و هم رابطشو با خونوادش بهتر کنه

صلاح مملکت خویش خسروان دانند 😉

کوچیک و‌بزرگتری بین خاهر برادر معنی نداره نمیدونم شاید طرز تفکر‌ متفاوتمون بخاطر نوع متفاوت رابطمون ...

درسته حرفتون موافقم منتها بنظر من اگه قرار باشه همیشه کوتاه بیای و همیشه چه مقصر باشی چه نباشی بری جلو سواستفاده میکنن و یه جورایی وظیفه میدونن دیگه