2777
2789
عنوان

چجوری بهش برسونم دوستش دارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خب برو بگو طرف میان خاستکاریشم نمیره چقد  چقدبعضیا ادا سنگینا رو درمیارن😕واقعا پسرا لیاقتشون همینه😕😕بعد ما طرفو دوسداریم تامیریم طرفش چصی میاد هیچ خاستگاریم نداریم...😕حالا اومدن خاستگاریت ضایعت کرد هم بگو روز اول تو اومدی خاستگاری

خیلی راحت زنگ بزن بهش😍

بعد بگو ا شمارو گرفتم ببخشید 😎، حالا که اشتباه گرفتم 😶حالتون چطوره چه خبرا خانواده خوبن🤗، 

راستی هنوزم عاشقمی!😅😅😅

اگه گفت نه بگو منم نظرم عوض نشده هنوز😆😆😆😆

ب نظر من بهش نگو خودت  فردا روزی اگه رفتین سر خونه زندگیتون ی چیزی پیش اوند هی بهت سرکوفت میزن ...

نه بابا مرد هیچ وقت نمیتونه سرکوفت بزنه 

شوهر من هزاربار به شوخی میگه تو برا من گریه کردی 

منم میگم نه برای خودم گریه کردم که وقتمو برای تو گذاشتم و هزارتا جواب طلبکارانه دیگه 😂😂😂😂😂

منم بابام نذاشت با کسی که دوسش داشتم ازدواج کنم گفت یامن یااون اسم تو از شناسنامم پاک میکنم باهاش ازدواج کنی 

منم ازدواج منطقی کردم ولی دارم طلاق میگیرم ی دختر۱۸ماهه هم دارم شوهرم قمار باز بود از این اینترنتیا بازی میکرد قرصم میخورد قلیان سیگار همه کاره بود بی خیال بی مسئولیت فقط این وسط من و دخترم بدبخت شدیم 

الان با عشق قدیمی ارتباط دارم کم و بیش مجرده ۳۳سالشه ولی میدونم ازدواج ما از محالاته خیلی بهم روحیه میده کمکم میکنه برا آینده حتی برام کتاب خریده برا وکالت بخونم خودش وکیل شده 

نمیدونم آخرش چی میشه ولی من قلبامیخوامش😔😔😔😔😔😔😔😔😔