2777
2789

ما الان هیچی از خودت و خواهر شوهرت نمیدونیم چجوری جواب بدیم... 

در چه حد صمیمی. اختلاف سنتون چجوریه. تیپ شخصیتش با همه صمیمیه یا نه. چند وقته ازدواج کردی 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای گلم یه کانال دارم پر از مانتوهای خوشگل با قیمت فوق العاده مناسب دوست داشتین عضو بشین و برای عید حسابی خرید کنید..ممنون میشم کانال رو به دوستاتون معرفی کنید..از ما حمایت کنید😊🙏

@beautyshap

دوست شو باهاش ولی یه سری چیزا رو از اول برا خودت معین کن که بعدا دردسر نشه

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

صمیمیتتون طوری باشه ک حریمتون حفظ بشه

خیلی باهاش قاطی نشو

ابدا و اصلا اگر قبلا چیزی تو زندگیت بوده ک کسی نمیدونه مثلا روابط قدیمی قبل از ازدواج

یا عشق قبلیت و...بهش نگو!!!

درمورد زندگی خودت و شوهرت هم اصلا نگو!اگرم پرسید بگو خیلی خوبه و منم راضیم!

حتی اگه از شوهرت ناراحت بودی ب اون چیزی نگو!خواهرشه بالاخره!و یادت باشه امکانش خیلی زیاده ک بره ب مادرش بگه با ب باقی جاریات البته اگه داری!

یا اینکه بره ب شوهرت بگه حالا حتی اگه نیتشم خوب باشه ولی باز ب ضرر خودت تموم میشه چون شوهرت دیگه بهت اعتماد نمیکنه!

در مورد مسائل اعضای خانوادتم اصلا چیزی پیشش نگو!

بزار اون راحت باشه چون خودش دلش میخواد ولی تو حواست باشه!گفتگوهاتونو حول هر مسئله ای بچرخون جز اونایی ک بهت توصیه کردم 

اینجوری ن سیخ میسوزه ن کباب!

خیال خودتم راحت تره!

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒

من سه تا خواهرشوهر دارم خدایی باهم خوبیم خیلی برام عزیزن و دوستشون دارم 

صمیمیت چه اشکالی داره اندازه باشه؟ولی خوب حریم ها رو حفظ کنید و احترام بینتون باشه یه مرزی هم بینتون داشته باشید مسائل شخصی و ....بهم نگید