2777
2789
عنوان

قرص فرشته

200 بازدید | 17 پست

کیا جواب گرفتن صورتشون چاق شده؟یکی از نزدیکام خورده صورتش از استخونی شده تپلی الان تقریبا یک ساله استفاده نمیکنه همونجور مونده.میخوام بدونم شاید روهمه جواب نده شاید مشکل پیش بیاد؟

الهم العجل الولیک الفرج.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ی مدت خوردم چاق شدم هم از صورت هم از اندام، ولی بیشتر از اندام چاق شدم

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔

اصلا به این دارو دواها عطاری ها اعتباری نیست شک‌نکن طولانی مدت اثرش روی معده ات نشون میده

شما فکر کن یک مرد سبیل کلفت بغض داره و نشسته تو خودشه بعد میپرسی چی شده  با گریه بهت میگه کاربریمو تونی نی سایت ترکوندن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣سایتمون دیگه ببر پلاستیکی نداره هی هی #فضاحت ببر پلاستیکی 

قرص فرشته دونوع هست یکیش کپسول سفید رنگه اون فک کنم تقلبی هستش من سبز رنگشو خوردم

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔

به نظرم پودر جیسینگ بخوری خیلی بهتره 

واقعا؟؟چندتا بسته استفاده کردین.همین که میگم گفت دوتا بسته استفاده کردم اونموقعه تغییرکردم

یبسته،ولی اصلایذره هم تغییرنداد، پودر استفاده میکنم

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
منم ی مدت خوردم چاق شدم هم از صورت هم از اندام، ولی بیشتر از اندام چاق شدم

صورتتون خیلی پف کرد.این که نیگم واقعا خیلی تپل شده صورتش.گفت اطرافیانم هم استفاده کردن ج گرفتن.شما صورتت همونطور موند؟من بدنم تو پره نمیخوام بدنم چاق بشه صورتم خیلی لاغره.تصمیم دارم با مصرف قرصه ورزش کنم بدنم چاق نشه.من خیلی اشتهام خوبه .ششاید اونایی که اشتها ضعیفی دارت بعد قطع قرصه دوباره برمیگرده حالت قبلی

الهم العجل الولیک الفرج.
به نظرم پودر جیسینگ بخوری خیلی بهتره 

اتفاقا جنسینگ بدتره .بعد قطع قرص باد خالی میشه غیراز عوارضی که میزاره ابجیم خورد کبدش داغون شد یه پاش هم ورم کرد

الهم العجل الولیک الفرج.
صورتتون خیلی پف کرد.این که نیگم واقعا خیلی تپل شده صورتش.گفت اطرافیانم هم استفاده کردن ج گرفتن.شما ص ...

تضميني ميخواي صورتت تپل بشه و پوستتم خوب بشه قرص نخور اون همش هورمونيه عزيز تخمدونات داغون ميشه برو روغن خراطين بخر خرروز يه ربع بمال به صورتت بعد ٢،٣ ساعت هم بشورش اثرشو خيلي زود ميبيني از اين فيس براش سيليكوني ها بخر تو ديجي كالا داره ارزونم هست با اون صورتتو با روغن ماساژ بده

تضميني ميخواي صورتت تپل بشه و پوستتم خوب بشه قرص نخور اون همش هورمونيه عزيز تخمدونات داغون ميشه برو ...

استفاده کردم.کرم بوتاکس .از طب سنتی گرفتم .همه روغنی مخلوطه خراطین هم داخلش بود فقط یه کوچولو پف میکرد 

الهم العجل الولیک الفرج.