2777
2789
عنوان

حق با منه یا همسرم؟

559 بازدید | 35 پست

من وقتی سه ساله بودم مادرم فوت میکنه پدرم با دختر دخترعمش که از همسرش طلاق گرفته بود ازدواج میکنه که اون خانوم یه پسر داره که هفت سال از من بزرگ‌تره 

و الانم یه خواهر دارم که کلا رابطه ای با هم نداریم خیلی کم

حالا رابطه نامادریم با من خوبه همیشه مواظبم بوده ولی خب بعضی وقتا ی فرقایی بین منو بچه هاش گذاشته ولی خب بیشتر از این توقعی نمیشد داشت

رابطم با داداشم خوبه همیشه هوامو داره مهربونه اصلا حس اینکه ناتنی رو ندارم سه چهارسال پیش داداشم خونه جدا گرفتو تنها زندگی میکنه زیاد نمیره خونه بابام ک مادرشو ببینه ولی خونه ما میاد یا من میرم ببینمش دلم واقعا براش تنگ میشه 

اگه بدونه که من رفتم خونه بابام اونم میاد اونجا نرم نمیره 

مثلا یبار منو خواهرم و همسرم و داداشم داشتیم صحبت میکردیم یدفه داداشم گف فردا میخام برم لباس بخرم نمیاین شما من گفتم اتفاقا مانتو و کفش میخام ولی وقتشو ندارم ولش 

روز بعد شب اومد خونه ما برای من مانتو کفش و شال گرفته بود 

که همسرم کلی ناراحت شد ب من کف به چ دلیلی برات گرفته 

یا مثلا داداشم جلوی منو خواهرم یا مادرش خیلی راحت  شلوارشو عوض میکنه که همسرم بدش میاد و میگه زشته 

یا مثلا داداشم بهم میگه امروز خستم میشه بری خونم ناهار برام درس کنی؟ همسرم کلی غر میزنه 

خب داداشم رفتارش طبیعیه بنظرم ولی همسرم میگه منظور داره من نمیدونم چیکار کنم از اول همین بوده تو این همه سال من ی چیز بد از داداشم ندیدم 

چی بگم که هیچکدوم ناراحت نشن؟؟

نخوندم ولی مطمئنم حق با توئه

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو حتی وقتی مجرد بودم نگاه بدی بهم ننداخته چ برسه الان

سعی کن زیاد طرفداریش رو نکنی چون شوهرت حساس شده ممکنه خدانکرده چیزی پیش بیاد

لاحول ولا قوة الا بالله هو العلي العظيم🧿♥️
😂😂ممنون   سر همین موضوع دو سه ماهه بحث داریم

کلا بیشتر حق با خانوماست

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤

وای چه قشنگ البته بهم نامحرمید وای چون با هم بزرگ شدید ی حس دوس داشتن خواهر برادری  بینتون هست 

ب همسرت بگو من عاقلم میفهمم ک کی منظور داره مطمئن باش اگه بفهمن نیتش بده خودم اولین نفر کات میکنم و تذکر میدم بهش