2777
2789
عنوان

چشمش دنبال شوهرمه...حسوده پررو

1157 بازدید | 60 پست

یه زنی از فامیلای شوهرم ک نسبت نزدیکی هم دارن شوهر و بچه داره خیلیییییی رومخمه وقتایی ی جاهستیم هی زل میزنه ب شوهرم ازش نظرای بی مورد میخاد مثلا رنگ موهام قشنگه یا ارایشم خوبه یا...حالا بخدا شوهرم محل سگشم نمیده میاد خونمون بیشتر باشوهرم حرف میزنه تامن،هرجا میره پیش همه میگه شوهرم(شوهرخودش ادم بدیه خرجی نمیده و لباس ندارم و هیچی نیس بخورم و...)درصورتی ک اصلا اینطورنیس..فقط رو ما زوم کرده ببینه باهم بحثی چیزی میکنیم ک پیش همه جاربزنه یانه اصلا اسمشم میاد بهم میریزم...نمونش امشب شوهرم استوری گذاشته بهترین لحظات زندگیم رو توبرام درست کردی دوست دارم خانومم...براش فرستاده ای.... چرا دروِغ میگی و فلان هزار بار خاسته منو پیش شوهرم خراب کنه یا شوهرمو پیش من همیشه خدام ضایعش میکنیم ازرو نمیره....و هزار مورد دیگ

بگید چیکار کنم تا دیگ دهن کثیفشو باز نکنه و کاری ب مانداشته باشه

جرش بده😠😠

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی محلی کنین فقط..میره بدرک

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 

بلاک 

هم از زندگیتون  هم دنیای مجازی

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

بیمحلش کن...بلاکش کنین از همه جا یا استوری ها رو ازش پنهون کنین

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....