2777
2789
عنوان

چشمش دنبال شوهرمه...حسوده پررو

| مشاهده متن کامل بحث + 1157 بازدید | 60 پست

از همه جا بلاکش کن 

چه خودت چه شوهرت 

تو جمعی که هست سعی کن زیاد نرید

اگه حرف نامربوطی زد درجا جواب شو بده ایراد ازت گرفت ازش ایراد بگیر زیاد پیش شوهرت حرفشو نزن نذار بفهمه روش حساس شدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیل ناراحتیت دقیقا چیه؟ اگه از همسرت مطمعنی واقعا دلیلی نداره انقد بهم بریزی

اون ک مطمعنا صددرصد..ولی بهش الرژی پیدا کردم کلا تو یه چیزایی دخالت میکنه ک هییییچ ربطی بهش نداره

شوهرم عموی شوهرشه شک نمیکنن اما من میدونم ک این داره کرم میریزه

عزیز دلم فامیل  دوره رفت وامد وقطع کرده 

همش هم پیشش از رابطه خوب تو وشوهرت تعریف کن 

وی جوری بگو ک شوهرت از اون خوشش نمیاد  

خدالعنت کنه اینجور زن ها رو 

خدایا هرچیزی ک به صلاح هردوجهانم است راخودت رقم بزن الهی آمین...
عجبببب واقعا خجالت نمیکشه عکس العمل شوهر خودش چیه؟ حتما بوق تشریف داره

اصلاااا رو نمیده حالا جالب اینجاس شوهرم جوابش رونمیده انقد صدامیزنه وتکرارمیکنه تامجبورشه جواب بده

دلیل ناراحتیت دقیقا چیه؟ اگه از همسرت مطمعنی واقعا دلیلی نداره انقد بهم بریزی

آدم هرچقدبه شوهرش اعتمادداشته باشه وهرچقد خودش اعتمادبنفس داشته باشه بازم ناراحت میشه

من کاملادرکشون میکنم زن جماعت روی شوهرش حساسه اگ حساس نباش پس علاقه ای هم نیست

اون ک مطمعنا صددرصد..ولی بهش الرژی پیدا کردم کلا تو یه چیزایی دخالت میکنه ک هییییچ ربطی بهش نداره

ببین هرکسی ممکنه هر حرفی بزنه یا هرکاری بکنه ولی این شما و همسرت هستین که تصمیم میگیرین تاثیری روی خودتون و روابطتون بزاره یا نه

خداروشکر کن همسرت براش مهم نیس اعتماد ب نفس داشته باش و روی قضیه حساس نشو 

مثلا ب نظر من همسرت نباید اصلا جواب رپلای استوریشو میداد...سین میکرد جواب نمیداد چند بار اینطور بشه مطمعنن یکم روی رفتاراش تجدید نظر میکنه

از همه جا بلاکش کن  چه خودت چه شوهرت  تو جمعی که هست سعی کن زیاد نرید اگه حرف نامربوطی ...

مادوری میکنیم  بازم اتفاقی تو جمع همو میبینیم..ی سری ۱۴روز بدون شوهرش خونمون بود بخدا داشتم دق میکردم تا رف

اون زنه برادرزادشه نمیشه چیزی بهش بگه سرسنگین رفتار میکنه اوت ازرونمیره

چرا نمیشه وقتی جواب استوری و میگه چرا دروغ میگین همسرتون نمیشه بهش بگه راست دروغش بشما مربوط نیست 

یا بگه صدردصد راسته !؟

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
ببین هرکسی ممکنه هر حرفی بزنه یا هرکاری بکنه ولی این شما و همسرت هستین که تصمیم میگیرین تاثیری روی خ ...

شوهرم جواب نداد من جوابشو دادم نوشته بود ای....گفتم زوربهت داره؟جواب داد خیلی منم نوشتم معلومه واقعا