2777
2789
عنوان

چطوری نامزدمو راضی کنم؟

192 بازدید | 9 پست

پدر نامزدم کارخونه داره و الان برای تحویل دستگاهشون نامزدم باید بره ماموریت ۴۰ روز 

ولی بخاطر اینکه دل من تنگ میشه و... نمیره منم نمیخوام از الان مادرش شروع کنه که مانع پیشرفت پسرش شدم و .....‌ دوست دارم بره و البته با پولیم که از ماموریت میگیره خیلی راحت میتونه زمینی که چند وقته تو فکرشه بخره اما بخاطر من نمیره 

شما بگید چطور راضیش کنم؟؟؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو عزیزم برو به کارت برس دلمون هم تنگ شدتصویری صحبت میکنیم.بری برای ایندمون بهتره و راحت تر به اهدا ...

اره تماس تصویری ایده خوبیه دعا کن فردا بتونم راضیش کنم مرسی ک نظر دادی 

از زبونت استفاده کن زبون ما خانما همه جا ب دادمون میرسه گوششو پر کن ک بره و پیشرفت کنین همم دهن مادر ...

درسته ولی کاش میشد بگی چی بهش بگم هرچی گفتم تا الان فایده نداشت

درسته ولی کاش میشد بگی چی بهش بگم هرچی گفتم تا الان فایده نداشت

بگو عزیزم این یه سفر کاریه و برای پیشرفت دوتامونه و زن و مرد همیشه برای اینکه پیشرفت کنین و خوب زندگی کنم باید فداکاری هایی انجام بدن اینم ی نوع فداکاریه ک ت داری برای زندگیمون انجام میدی و صد در صدر خیلی جلو میفتبم هرروز تصویری حرف میزنیم نگران نباش و برو ب کارت برس نمیشه ک همیشه پیش من باشی من دلم راضیه ک بری باورکن

فرزادم دنیای من😍🥰