2777
2789
عنوان

شوهرم پشته شو کرد به من خوابید

| مشاهده متن کامل بحث + 7168 بازدید | 237 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر داییای مامانم خیلی اصلا شهوتین ! زناشون میگنا ! خخخ ولی از قیافشون شهوت میباره ! کلا زنای همشونم ...

ن جلو کسی شوهرمن نشون نمیده شهوتشو

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
سه روزه دارم عشوه میام مثله خره انگار  خستم کرده دیگه به خدا  احساس میکنم خدا داره تنبیه ...

روزه که بگیری کمتر فکر رابطه هم میکنی

شاید شوهرتم بیاد سمتت چون میدونه منع شده

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
ن جلو کسی شوهرمن نشون نمیده شهوتشو

شوهر منم همینطور اثن یه قیافه داره مظلووم اثن بهش نمیخوره از این کارای بدبد بکنه بعد ائنروز مامانم میگه دختر جان یه سوال میپرسم راستشو بگو میگه حالا خجالتم میکشم بگم بعد میگه تو با شوهرت کاریم میکنه این وحید به قیافش نمیخوره خخخ

شوهر منم همینطور اثن یه قیافه داره مظلووم اثن بهش نمیخوره از این کارای بدبد بکنه بعد ائنروز مامانم م ...

اره شوهرمنم ب قیافش نمیخوره اصلا شهوتی باشه

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟

باهم صحبت کنید. و بگو اگه من نیاز داشتم  حالا با لباس پوشیدن، آرایش و یا اگه نمیگیره مستقیم از هم بخایم اشکالی نداره، نمیخای که دور از  جون با کسی خلاف کنی محرمته. هیچ عبادتی بالاتر از رضایت خانواده نیست. 

عزیزم فک نکنم سه بار بشه مگر دارویی چیزی استفاده کنن ک من با دارو هم بعید میدونم شدنی باشه

ما سال اول روزی ۳ بار سال دوم روزی ۲ بار سال بعدش دو یه روز در میون بعد هفته ای یه بار بعدش حامله شدم و بچه کو چیک شکمم شل شد با ترک الان خودم سرد شدم هر ۱۰ روز یه بار به زور

پسر داییای مامانم خیلی اصلا شهوتین ! زناشون میگنا ! خخخ ولی از قیافشون شهوت میباره ! کلا زنای همشونم ...

منم این شوخی های جنسی رو دوس دارم

ولی بین زن و شوهر نه بقیه

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست