2777
2789
عنوان

شوهرم پشته شو کرد به من خوابید

| مشاهده متن کامل بحث + 7168 بازدید | 237 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا جو میدن من فقط دخترعموشوهرم شنیدم شوهرس. گاهی تاصب دوبار خاسه اونم معتادشیشس معلوم نی فازش ...

یکی از دوستام میگفت بعضی شبا دو  سه‌بار شده ولی شوهر خودم تا فردای رابطه نمیخاد

فقط 31 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اشتباهات گذشته ی کسی رو به یادش نیار وقتی داره تموم تلاششو میکنه عوض شه
😐😐😐😐😐😵😵😵😵😵😵😵چند سالشون بوده؟ زیر۲۵ سال میتونن 

۲۷

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
اوایل عقد آره منم روزی دوبارحموم بودم اما بعد ن دیگ 

ی بار ک میرف رو کار پشت سرهم ادامه داشت

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
چرا

تنهام, شوهرم پاک شده بود ی مدت دوباره رفته سراغش دارم دیونه میشم دوساعته نشستم گریه میکنم 

#💛چالش طلا 💛با چند تا از بچه ها مشورت کردیم و قرار شد ک چالش بزاریم اگه الان داری این پیام رو می‌خونی همین الان شروع کن و تا دو ماه وقت داری برای خرید طلای چالش از طلا های گرمی گرفته و سکه پارسیان یا تمام کلا هر چیزی ک طلا باشه ایشالا ک جذب میکنیم کنار هم چون کارهای گروهی بهتر پیش می‌ره👌
سه روزه دارم عشوه میام مثله خره انگار  خستم کرده دیگه به خدا  احساس میکنم خدا داره تنبیه ...

خب عزیزم مشکلی باهم نداشتین جدیدن یا ندارین کلن؟ خودش چی تو این سه روز سمتت نیومده اصلن؟

دیدی گفتم هست😆😆😆

اره هس

اسی همه کامنت هاتو خوندم اینطور ک میگی شوهرت سرد مزاجی داره ببرش دکتر شایدم هم توی رابطه یکی دو بار ...

بعضی وقتا اینجوری میشه میبینی یه هفته خوبه یه ماه بعده 

ولی مطمئنم بعضی وقتا خود ارضایی داره چون تو سن بالا ازدواج کرده عاد ت کرده  ولی تو رابطمون مشکلی نداریم که بگم اقتادرش حین رابطه خرد شده

ی خاطره بگم این وسط 

ی باراومدم ب توصیه این کانل های زنونه قری بشم.ی ساپورت ازاین توریاپوشیدم.بابالاتنه تور.منتظربودم ک بیادهمیشه کلیدمیندازه اینبارایفون زدمن ابلحم همینطوربازکردم.وسریع رفتم سمت درورودی واحد.دیدم پدرشوهرم اومد داخل البته اینم بگم تصویرشوهرموفقط دیدم توایفون.بدبگم براتون پدرشوهرم ک پیرم بودخدارحمتش کنه اومدداخل وپشت سرشم برادرشوهرم وبعدشوهرم منم حالابدو بدوسمت فقط ی دری بودم ک پرت بشم اون داخل.دیگ روم نشد بیام بیرون گویااین بنده خداحالش بدمیشه میادبیمارستان .بیمارستان دوخیابون پاین ترازخونمونه بعدبه شهرم میگه گفته شب بیارش برابستری اینم میگه بریم خونه خودمون تاشب ک دیگ این همه راه نریدوبرگردی.خلاصه قری بودن خردتوسرم ابروم رفت