ی فامیل داریم هرچی میخریم حتی یه کیلو میوه میگ من قیمت کردم نصف این گرون خریدین انداختن بهتون...فقططط منتظره ی چیزی بخریم بیاد بگه عههه من ازش قیمت کردم انقد ارزون تر بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو هم بگو من اصل میخرم به تو با قیمت کم بنجل میندازن من یکی بود هر چی میخریدم اینجوری میگفت یا مثلا میگفت نه خوشم نمیاد زشته چون خودش نداشت
الان هر چی میخره منم میگم خوشم نمیاد زشته بیریخته چندشه اه اه حالم بهم خورد
دیگه ازین حرفا نمیزنه😂😂😂
کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس مادلتنگی میکنم ... ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است
منم یه جاری دارم همش میگه من اهل تخفیف گرفتنم هر چی دلم بخواد به فروشنده ها میدم..شما پول زور میدید و این حرف ها ..نمیدونم فازشون چیه؟؟؟مثلا ماهی کیلویی ۴۰ تومن میگه من رفتم خریدم ۱۸ تومن همه هم کلی واسش ذوق میکنن
استارتر جون ببخشید وسط تاپیکت سوال میپرسم خانما وقتی تو یه جمعی یه خانمی از یه خانم دیگه که خیلی داغونه تعریف میکنه علتش چیه مثلا خانمه چاقه میگه خوشتیپی واز اینجور چیزا