2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم😭

169 بازدید | 29 پست

بچه ها من همش 19 سالمه اما کلی مشکل دارم از وقتی چشم بازکردم بابام اعتیاد داشته اوایل فقط تریاک بود اما الان هرچی دم دستش باشه میکشه مامانم با صبوری و خانومی و ابرو داری ما 3 تا بچه هارو بزرگ کرد (غیر از خودم ی خواهر بزرگتر دارم و یه داداش کوچیکتر)اما الان دیگه کم اورده تو خواهراش بااینکه اختلاف سنی انچنانی نداره ولی خیلی پیرتر ازاونا نشون میشده دائم خودمون با اونا یا هرکس دیگه ای مقایسه میکنه از بین عموهام فقط بابام انقد بده ن اخلاق داره ن هیچی فقط عابر بانکه مهمونی میریم دلمون خونه یوقت تیکه نندازه یوقت چرتو پرت نگه دیگه خسته شدم رفتار عموهامو با دختر بچه هاشون میبینم حسرت میخورم مامانم هم از خواهراش خیلی بهتره هم از جاریاش اما زندگی باهاش نمیسازه الانم خواهر 25 سالشه سه ساله عقده پسره یه قرون پس انداز نداره معلوم نیس چکار میکنه مامانم چند بار از ابجیم حمایت کرد برا طلاق هی دم اخری این مشاورا نظرشو عوض میکردند خواهرمم بر میگرده به مامانم میگه ت نمیخوای من زندکی کنمو دخالت میکنی وگرنه من با شوهرم خوشم ولی چ خوشیی؟؟تا الان ک سه ساله عقده کلا خوده پسره ی گوشوارع براش خرید اونم ابجیم گوشواره ای ک مادر شوهرش داده بود فروخت اون پول گذاشت روش براش خرید بعد تو اولین دعوا اومد سراغ گوشواره ن اخلاق داره ن هیج فقط به فکر تفریحاتشه و رفیق بازیشو به اعتیادم مشکوکه مامانمم حرص میخوره میگه من عمرمو گذاشتم ک شما نشید مثله من اما..

حالا دختر خالم همش  17 سالشه چ خانواده خوبی تازه گنجم پیدا کردن بعد به دوست داداشش شوهر کرده الان 5 ماه نیست پسره بهترین وسیله هارو خریده و بهترین مارکا تازه پسره همش 23 سالشه کارشم مثه داماد ما ازاد احتمالا بعد محرم عروسیشه اونوقت خواهر من 25 سال سنو 3سال عقل هنوز هرکی میپرسه ما میگیم معلوم نیس دامادم ک بی عرضه هی هرچی میگیم میگه زوده😐 خوده ابجیم طفلی خیلی حرص میخوره اما کتری از دستش برنمیاد از اونورم داداش همون دخترخالم ک خیلی خانواده خوبین اومدن خواستگاری من گفتم ن چون اگه بخوام ازدواج کنم باید برم اهواز 😯من خیلی به مامانم وابستم بعد من بزرگ شده تهرانم سخته برام بخوام برم ولی مامانم و خواهرم میگن با این وضع بابات هیچکس نمیاد جلو ولی من ازدواجو دوست ندارم با اینکه پسرخالم خ خوبه و صبورو نجیبه کلا خیلی خوبه اما من هدفام زیادن شاید خنده دار باشه اما من عاشق بازیگریم ینی نمیتونم به چیز دیگه فک کنم ازدواج کردنم ینی نرسیدن ب ارزوم از طرف دیگه میترسم یکی مثله بابامو دامادمون نصیبم بشه واقعا موندم از طرف دیگه خالمم برا پسرش بعد از ن گفتن من دنبال زنه اما اگه مامانم بگه دوباره میان جلو برامن اما من واقعا موندم میترسم واقعا ایکاش بابای منم مثله بابای شما بود از اونا ک بوی امنیت میدن از اونایی ک بهش افتخار میکنید از اونا ک خیالتون راحته که میمونید به ارزوهاتون میرسید ای خداا دیگه خسته شدم واقعا نظرشما چیه چکار کنم ؟😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه هست

سلام

دعایی جهت ترک اعتیاد به مشروب مواد مخدر و قمار و رفیق بازی و کبوتر و حیوان بازی و … است….

این آیه شریفه را؛ «یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا إِنَّمَا الْخَمْرُ وَ الْمَیْسِرُ وَ الأَنْصابُ وَ الأَزْلامُ رِجْسٌ مِنْ عَمَلِ الشَّیْطانِ فَاجْتَنِبُوهُ لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُونَ » – ترجمه: اى کسانى که ایمان آورده اید! شراب و قمار و بت ها و ازلام (نوعى بخت آزمائى)، پلید و از عمل شیطان است، از آنها دورى کنید تا رستگار شوید!

ابتدا هفت مرتبه سوره حمد را بخوانید و به آب بدمید وآن گاه هفتاد مرتبه آیه ی شریفه ی را بخوانید و به آب بدمید، و سپس بصورت شربت و…به شخص مبتلا به موارد مذکور بخورانید،و هنگام خواب نیز بر سرش بخوانید که صدا را بشنود ولی بیدار نشود. به اذن الهی رفته رفته آثارش هویدا شود.

🌸🌸🌸🌸🌸🌸

برای جدایی ازمحارم اصلاجواب نمیده❌

#خوشت_نمیاد_شوهرتون_با_شخصی_رفت_و_آمد_داشته_باشه ( فقط موارد شرعی که دوست ناباب باشه) 

۱۰۰۰ مرتبه ذکر " القابض "

۱۰۰۰ مرتبه ذکر " القهار "

۱۰۰۰ مرتبه ذکر " الجبار "

۱۵ مرتبه سوره مبارکه فیل

تا ۳ ماه مرتب هر روز خوانده شود

ببین بابا خیلی ها بده پدر آشغال من رفته تو ۷۰ سالگی انداره خواهرم زن صیغه کرده این سومین زنه طفلک مادرم یکساله این زنه صیغه ای روز و شب مد رو سیاه کرده عوضی به خواهرم گفته از خونه میندازمتون بیرون اون خونه مار منه و...درگیر دادگاه مادرم هستیم جلوی شوهرم خجالت میکشم از داشتن این پدر طفلک خواهرم که هنوز تو اون خونس و...عاقلانه تصمیم بگیر اگه تو خوشبخت بشی میتونی مادرتم شاد کنی بهش برسب و...

با کمترین هزینه عکسهای قشنگتون و براتون کلیپ میسازم کلیپ تولد،ماهگرد،ولنتاین،عروسی،نامزدی و....پیج اینستا clipsaz123 اگه سفارش داشتین بگین از نی نی سایت هستین که تخفیفم بدم😍بهترین هدیه برای کسایی که دوسشون دارین
ب گور باباش بیا خصوصی

ببخشید اگه ممکنه اینجا بگو

با کمترین هزینه عکسهای قشنگتون و براتون کلیپ میسازم کلیپ تولد،ماهگرد،ولنتاین،عروسی،نامزدی و....پیج اینستا clipsaz123 اگه سفارش داشتین بگین از نی نی سایت هستین که تخفیفم بدم😍بهترین هدیه برای کسایی که دوسشون دارین