2777
2789

شما هم دکتر آزمایش AFP را در هفته ۱۶ ام براتون تجویز کرد؟

من سونو ان تی و آزمایش غربالگری مرحله اول انجام دادم دکتر گفت خداروشکر همه چیز خوبه و مشکلی نداره ولی نمیدونم چرا این آزمایش رو نوشت....

از چند نفر که باردارن پرسیدم اونا انجام ندادن آخه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همه چیزم نرمال بود واسه از غربالگری دوم فقط الفا فیتو پروتئینو خواست ..

منم شنیدم خیلیها نمیخوان چون حتی اگه ریسکم بزنه باز باید تا انومالی صبر کرد یعنی چیزیه که تو انومالی قابل تشخیصه خیلی نیاز به ازمایش نیست ولی بعضی دکتر دقیق و حساسن ازمایشم میخوان

دقیقا من هم مث شمام هیچ مشکلی برام نبود اما گفت لازمه انجام بدی واقعا نمیدونم چرا؟اخه اگه خوبه چه دلیلی داشت ؟بعصی دکترا ب همون اولی درصورت رضایت نتیجه، راضی ان.حالامیگن بعضی دکترا حساسیتشون بیشتره.نمیدونم والا.حالاجالبه اطرافیای منم انجام ندادن دکتر براشون ننوشته گفته لازم نیست اما دکتر من گفت نه لازمه

منم همه چیزم نرمال بود واسه از غربالگری دوم فقط الفا فیتو پروتئینو خواست .. منم شنیدم خیلیها نمیخوا ...

ببخشید نتیجه ازمایشتون خوب بود؟

اخه شنیدم برای اکثرا میزنن بالاس عددش

دقیقا من هم مث شمام هیچ مشکلی برام نبود اما گفت لازمه انجام بدی واقعا نمیدونم چرا؟اخه اگه خوبه چه دل ...

اره دقیقا....نمیدونم چرا دوس دارن به ما استرس بدن مدام

شما انجام دادید؟نتیجه اش خوب بود؟

اره دقیقا....نمیدونم چرا دوس دارن به ما استرس بدن مدام شما انجام دادید؟نتیجه اش خوب بود؟

من بعد یک هفته جواب غربال اولی،امروز اومد دکتر هم تایید کرد خوبه نمیدونم چرا دومیو زد برام گفتم اگه لازم نیستو خوبه خداییش ننویس گفت نههه لازمه منم استرس گرفتم.والا بخدا همش تله پول گیریه

خوشبحالت عزیزم من انقد ادم استرسی ام اگه چیزی بهم بگن نمیتونم انجام ندم

آخه یه سوالی باید از خودتو شوهرت بپرسی اینکه اگه بگن مشکل داره و ناقصه میخوای بندازی یانه. اگه نه... پس کلا نرو دنبال این چیزا. 

من بعد یک هفته جواب غربال اولی،امروز اومد دکتر هم تایید کرد خوبه نمیدونم چرا دومیو زد برام گفتم اگه ...

اره دقیقا هدفشون همینه....چون بعدش اکثرا رو میفرستن امینو سنتز که هزینه اش ۳ تومن

شما AFP رو انجام ندادید هنوز؟

آخه یه سوالی باید از خودتو شوهرت بپرسی اینکه اگه بگن مشکل داره و ناقصه میخوای بندازی یانه. اگه نه... ...

چرا اگه خدای نکرده بگن مشکل داره چه دلیلی داره یه عمر خودمو و اون بچه رو عذاب بدم....من تو جایی  کار میکنم که  انقد بچه مریض روزانه میاد که فقط گوشت خالی ان و دارن عذاب میکشن هم خودشون هم خانواده هاشون

اره دقیقا هدفشون همینه....چون بعدش اکثرا رو میفرستن امینو سنتز که هزینه اش ۳ تومن شما AFP رو انجام ...

نه عزیزم من فقط همون غربال سندروم داون رو رفتم بعدی ان شاالله یه یکی دوهفته دیگه