2777
2789

توانتخاب اهنگ موندم...رمانتیک و اروم و عاشقانه ترین اهنگی ک شنیدید چیه ..چون برا سوپرایز تولدش میخام دوس دارم خیلی اروم و عاشقانه باشه

عشق دردونم دلبرجذاب من مرتضی اشرفی

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهنگام مث خودم وحشین😎

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

آهنگ مبارکه تولدت عشقم از کریستال 

عالییییهههه حتما دان کن خیلی عاشقانس😍😍😍

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   

اهنگ کنارت دلم تنگ میشه برات از مازیار فلاحی خییییییلی قشنگو رمانتیکو آرومه😍😍😍

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

دلی دلی دلی دوست دارمت

خیلی خیلی خیلی دوست دارمت 

یه چی میگمو تاتش تو بخون

میییییخوااااامت

تکی تو مثل ستاره واسم

بقیه کوتا به پات برسن

هرجا تنها شدی غصه نخور

من هسسسسستم

واقعا کسی از من خوشش نمیاد یا دارید شوخی میکنید😐
یه اهنگ باریتم اروم میخام

همون ک من گفتم برو گوش کن خیلی عالیه اینو شوهرم فرستاده برام 

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
یه اهنگ باریتم اروم میخام

مبارکه تولدت عشقم از کریستال خیلی آرومه و دلنشینه مطمئنم همونیه که میخوای

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است