2777
2789

ازتو عید باهم قهریم چون دخترکوچکش ک۱۵سالشه ب منوشوهرم بی احترامی کردالبته باراولش نبود تاوقتی دخترم کوچک بود هی میزدش ب جاریم میگفتم میگفت اره این همینطوریه اخلاقش بده،الان دخترم۴سالشه،خلاصه توعیدک بی احترامی کرد شوهرم رفت دعواش کنه دختربزرگه جاریم ک ۱۹سالشه خودشوانداخته وسط اونم ب شوهرم بی اخترامی کرده،جاریمم پشت دختراش دراومده البته من اون لحظه اونحانبودم خواهرشوهرم تعریف کرد برام،بقیش تو پست بعدی زیاد میشع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدبختی اینه ک تو یه ساختمونیم،البته ازاولم زیاد رفت وامد نداشتم باهاشون الانم همون هفته ای یه بار خونه مادرشوهرم میبینمش توهمین ساختمونن اوناهم،تادیشب ک دختر بزرگش باگوشی جاریم هی رو پروفایلش متن های تیکه دار بدی میزاشت ک دقیقا بامن بود 

لایکم کن خواهر بقیشو گذاشتی 

اگر عشق در زندگی ات باشد...جای خالی خیلی چیزها برایت پُر میشود...اما اگر عشق نباشد...مهم نیست در زندگی ات چه چیزهایی داشته باشی...هرچه داشته باشی باز هم چیزی کم داری...

۱۵ ساله بچه س ایا😑

❤روز قدس ❤روزی است که باید به همه ابرقدرت ها هشدار بدهیم که اسلام دیگر تحت سیطره شما به واسطه عمّال خبیث شما، واقع نخواهد شد. روز قدس روز حیات اسلام است. باید مسلمین به هوش بیایند. باید بفهمند قدرتی را که مسلمین دارند».القدس لنا🌷

یهو دیدم دخترش ک ۱۹سالشه اونو میگم دیدم حرفای زشت وفحش داشت میزاشت رو پروفایلش یعنی داشت بمن میگفت منم اول بلاکش کردم بعدم شمازشو پاک کردم ،خیلی بامن سر دشمنی دارن ازاولم همینطور بودن الانم بیشتر شده موندم چکارکنم باهاشون