2777
2789
عنوان

سياست هاي دخترونه

188 بازدید | 15 پست

همه اينستا و پيج ها و كانال ها سياست زنونه ياد ميدن واسه بعد ازدواج من ك مجردم و ازدواج نكردم و سياست دخترونه ندارم چيكار كنم؟بياين يكم سياست دخترونه يادم بدين

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

چی هس

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن زیاد از خودت نگی

يعني چي؟چطوري نگم؟مثلا در جواب طرف سكوت كنم؟چطوري باشم؟خودم از اين دختراي سر زبون دار شلوغم

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
ب نظرم سیاست یادگرفتنی نیس اصلا این متن ها هم تاثیر نداره چون تو موقعیتش یادت میره  بعضی چیزا ...

به خدا راس ميگي

من اينقدر ساده و احمقم🤦🏻‍♀️

سیاست داشتن ذاتیه خوش بحال اونایی ک دارن 

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 
مثلا یه سوالی میپرسن یه جواب کوتاه بده و خیلی توضیح نده

مثلا دوس پسري ك ميخواد برگرده رو چطوري تو اب نمك بخوابونم؟نميخوام باش باشم تا وقتي بهش مطمئن نشدم بعدم چنتا خاستگار دارم ك نديدمشون هنوز ميخوام ببينم انتخاب كنم اما تو اب نمك خوابوندن بلد نيسم

خوش ب حالت من که هر چی کشیدم از بی زبونیم کشیدم

منم هرچي كشيدم از اين زبون كشيزم ك همه فك ميكنن چقدر من بلدم ولي بعد ميبينن چقدر ساده و احمقم🤦🏻‍♀️