2777
2789

بچه ها خانواده شوهرمن بغیر شوهرم هیچکدوم روزه نمیگیرن.امروز رفتم خونه مادرشوهرم دوتا خواهرشوهرامو جاری که تو عقده هم بود با مادرشوهرم..بعد من وسایلای آش رشته رو بردم به شوهرم گفتم بریم خونه مامانت درست کنیم..دیگه خودم رفتم آشپزخونه درست کردم جاتون خالی عالی شد..ولی این جاری که عقده زیاد غذا بلد نیست تا دلتون بخواد خواهرشوهرم تیکه انداخت به بیچاره که به جای اینکه بشینی سرت توگوشی میرفتی نگاه میکردی یاد میگرفتی چی در میاد از این مجازی ببین چی پخته تو یه سوپ شل بلدی درست کنی..سر قضیه اینکه باباش بخاطر کرونا جشن عقد نگرفت کینه دارن ازش..منم هی میگفتم بکشین بخورین هی حرف مینداختم وسط که ساکت شه اما انگار ن انگار..اون بدبختم هیچی نمیگفت فقط یه جمله مظلومانه گفت بریم خونه خودمون یاد میگیرم دلم براش سوخت بعدش پشیمون شدم که چرا سوروساط آشو چیدم😓

کار من اشتباه بوده؟؟حالم یه جوریه یکسره تیکه بارونش میکنن بخدا

تو چیکار کنی عزیزم؟؟ اشتباه از اون هاست

من هم اوایل عروسی هیچی بلد نبودم کلی حرف می شنیدم

وزن شروع: ۷۹😣 -  وزن فعلی: ۶۰🤗 -  وزن هدف: ۵۷😍 ⁦قد: ۱۶۱ ❤️⁩ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁⁦❤️⁩  یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر واقعا بیشعور!!!!!! 

بذار بره خونه خودش منم تو عقد هبچی بلد نبودم بعد ولی خیلی خوب شدم 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️

کاش خواهرشوهرتو ی روز بدین دست من. چنان سرویسش کنم بی شخصیتو

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

نه عزیزم خدا به خواهر شوهرت ایشالا شعور هدیه بده که کارما یقیه بچشو‌نگیره

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️

چه بی شخصیتن خانواده شوهرت.اصلااا دلشون نخواسته بگیرن به اونا چه ای بابا

نمیدونم چرا ما تیریها ادما انقدر سخت به دلمون میشینن..اما ما به دل همه میشینیم!!!زاده ی اولین ماه گرمترین فصل سال که باشی خاص و اس بودن همیشه تو وجودته😎♥️ 🙃( کاربر قدیمی ام.نبودم تازه اومدم)🙃🙃

اون بدبخت هنوز زیر تیر باره اوناس .... !! اونبارم بخاطرش تاپیک زدی بنظرم یکم حامیش باش معلومه خیلی مظلوم و بی زبونه نزار تو اون خونه تیکه پارش کنن مثلا بگو عزیزم زندگی هر گسی بخودش مربوطه این خانمی هم بعدها یاد میگیره منم بلد نبودم 

طنازی و لوندی برای شوهرم بلد نیستم....هرگز با سیاست حرفمو ب کرسی ننشوندم..... روک تو چشاش نگاه کردمو گفتم ....‌  ۸۰درصد حرفامم با دعوا پیش بردم چون یک زن بی سیاستم.... اما خط قرمزهایی دارم همیشه از رابطه بعنوان اهرم فشار خواسته هام استفاده نکردم چون حس کردم خودم بی ارزش میشم..... دوست دارم مادر بشم اما همش میگم اخه نمیشه ...اخه سخته.... اگر داستان زندگیمو خونده باشید میدونید سختیام برای چیه....میگم مادر نشم اما اگر خدا روزی خواست و شدم اون طوری برنامه بچینه که بچم مثل خودم تو سختی بزرگ نشه.... دوست ندارم بخاطر لذت بردن خودم و مادر شدنم فرشته ای رو اسیر کنم.... اونقدر به خدا و وجودش ایمان دارم که مطمئنم چند وقت دیگه پیام بدم و بگم خانمها 😍برای بیماری چشمهام یک درمان قطعی انجام شد و دیگه لازم نیست منتظر نابینا شدنم بشم.🤩🤩...بعد پیام بدم وای خدارو شکر ما یک خونه ی بزرگ با باغچه ای بزرگ خریدیم..😜..بعدم بگم مادر شدم.... ماشین خریدیم.......ووووووووو..... قول میدم همیشه توی لحظات خوشم بدون ترس از چشم زخم  خوشیمو باهاتون درمیون بزارم...💖. عوضش شما هم برای آرزوهام خوشبختیم صلوات بفرستید..... که ایمان دارم خدا توی قلب تک تکتون هست و همتون دلهاتون پاکه  💞😘😘🥰