2777
2789
عنوان

شکست عشقی و لاغری😻😂

691 بازدید | 15 پست

من ۲ سال بود که سعی میکردم لاغربشم به وزن ۷۲ کیلو رسیده بودم و از دوره اوج هیکلم داشتم دور و دورتر میشدم تا این که یک ماه پیش شکست عشق خوردم و از یه رابطه دو ساله بیرون اومدم کلی غصه خوردم ازونجایی که وقتی ناراحتم اشتهام از بین میره این مدت فقط در حد اینکه نمیرم غذا خوردم و امروز که رفتم رو ترازو دیدم به وزن ۶۶ کیلو رسیدم چیزی که تو این دوسال ارزوشو داشتم خیلی هیکلم خوب شده بعد از کرونا میخوام باز برم شنا و کلی به خودم برسم اینم از  مزیت های بیرون اومدن از یه رابطه بیخود برای من😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه پذیرفتی 

#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!
😂😂😂 اینجوری که گوشت تنت ریخته دختر با ورزش لاغر شو ک فرم بگیری😎

ورزشم تو خونه شروع کردم خیلی خوشحال شدم لباس قبلیام برام تنگ شده بود باز الان کلی لباس دارم که اندازمه😁

ورزشم تو خونه شروع کردم خیلی خوشحال شدم لباس قبلیام برام تنگ شده بود باز الان کلی لباس دارم که انداز ...

ایول خوبه😍قدت چنده

معلم ابتدایی. و  مدرس زبان هستم...سوالی داشتید خوشحال میشم کمک کنم😊

من ناراحت باشم فقط میحورمم پارسال ۲۰ اردیبهشت تصادف با ضرر مالی بالا کردم باشگاه اینا میرفتم شده بودم ۶۶ دو روز اول هیچی نخوردم شدمم ۶۴ :) یه هوو بعد دوروز انقد خوردممم و خوردممم شدم ۷۲ ‌۷۳ الانم هر چی رعایت جیکنم پایین نمیامم کاش منم تو عصبانیت هیچی نخودممم من بدتر دنیام و لذتام میشه خوردن

وزن اولیه ۷۰ هدف ۶۶ ایشالا تا تیر ماه میترکونم :) 
تونستی کنار بیای؟

اره عزیزم بهم به شکل خیلی بدی خیانت کرد هرچیز دیگه ایی بود کنار نمیومدم و دلم تنگ میشد ولی الان فقط حس نفرت دارم و سعی میکنم رو جذابیت درونم کار کنم و ارزش خودمو بشناسم و بجای غصه خوردن ببینم کجای کارم اشتباه بود که یه ادم اشتباه رو ۲ سال تحمل کردم

من ناراحت باشم بیشتر میخورم کاش مثل تو بودم

من همیشه ناراحت باشم اینجوری میشم انگار یجور خود ازاریه ☹الان معده ام کوچیک شده قبلا بشقابو میخوردم الان بعد از چند قاشق سیر سیر میشم یه مدت نخوری معده ات عادت میکنه من ۱ ماه واقعا میل نداشتم به هیچی باورم نمیشه ۷ کیلو کم شدم قبلا خودمو میکشتم ۱ کیلو هم کم نمیشدم همش از خکردنه

من همیشه ناراحت باشم اینجوری میشم انگار یجور خود ازاریه ☹الان معده ام کوچیک شده قبلا بشقابو میخوردم ...

ببین تو شرایطتت مثه منه

منم ۷ ماهه شکست عشقی خوردم

تنهام زندگی می کنم

البته من بهم خیانت نشد

ولی دارم روانی میشم

بگو چی‌کار کردی منم شاید بهتر شم

ببین تو شرایطتت مثه منه منم ۷ ماهه شکست عشقی خوردم تنهام زندگی می کنم البته من بهم خیانت نشد ولی ...

عزیزم با درگیری جدا شدی و بدی ازش دیدی یا مقصر بودی چون من یبار باهاش تموم کردم تقصیر من بود واسه همین همش خوبیاش جلو چشم بود و داغون شدم ولی اینبار متوجه شدم کلا یه ادم لاشی بود که داشت نقش ادم خوبارو بازی میکرد و همزمان با افراد دیگه ایی هم بود و روز اخر با تمام وقاحت اعتراف کرد که چه موجود پستیه من یک ماه شب و روز فکر کردم و یه کانال عضو شدم که خانومه حرفاش خیلی کمکم کرد اگه خواستی بهت معرفی کنم کانالو

ازش بدی دیدم منم ولی نشد فراموشش کنم اره کانالو بهم میگی

عزیزم تو تلگرام این رو سرچ کن و فایلای صوتی خانوم سوده هروی رو گوش بده به من ارامش داد ایکون کانال قرمز رنگه اشتباه وارد یجا دیگه نشی 

@zendeegiesaleem