2777
2789
عنوان

شوهرخالم اینقدر با مشت کوبیده سر بچه بچه بالا اورده

| مشاهده متن کامل بحث + 7081 بازدید | 155 پست
دقیقا زنها میتونن با چاقو از خودشون و بچه هاشون دفاع کنن در مقابل یه وحشی کاملا موافقم باهات

اونو میزد بهتر از این نبود بچش ناقص بشه ؟

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

الهی به حق این اذان این شری که به پا کرده شوهر خالت دامنش همینجا گیر بشه 

ببین این شر برای خاله ات و فرزندانش خیر میشه این شر دقیقا همینجا گیر میندازه شوهر روانی خاله ات رو 

پیگیر بشید و همه جا جار بزنید و شکایت کنید قانون ولش کنش نیست پدرشو در میاره 

حراست بیمارستان رو در جریان بزارید پلیس میگیره پدرشو در میاره 

الهی که بچه طفل معصوم سلامت باشه 

تورو خدا بیا بهمون اطلاع بده از حال اون طفل معصوم نگرانش شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونو میزد بهتر از این نبود بچش ناقص بشه ؟

الهی که بچه سلامت باشه 

دقیقا بله حتی نه که به قصد زدن خشونت زیاد در چهره زن و چاقو مصمم گرفته به دست و تهدید کردنش باعث میشه که مرد نزدیک زن و بچه نشه برا کتک زدنشون 

اما زن باید قوی و سرشار از خشونت باشه متاسفانه بعضی زنها ضعیفند هم از نظر اخلاقی و هم از نظر جسمی 

این یه قانون هست : دنیا جای برای ضعیفان نیست کسی مدال نمیده بابت ضعف یه آدم  

تا ضعیف و مظلوم هست ظالم هست 

اگر مرد ببینه از پس سلیتگی زن بر نمیاد نزدیکش نمیشه که اونوقت بخواد کتکش هم بزنه 

ای کاش نی نی سایتیا و تمام زنان این رو بدونن 

زن باید گاهی سلیتگی و شر بودن  نشون بده 

اگه میشه به تاپیک آخر من سر بزنید و صفحه ۲عکس گذاشتم و نظرتونو‌بگگیذ

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

چرا یاد غلام فیلم پیرپسر افتادم

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

خالم مگه بچه هاشو میزاره بیادیبار قهر‌کرد‌اومد‌۲ ماه بچه هارو ندید

زنگ بزنید به پلیس صورت جلسه کنن 

عمرا حضانت بچه ها رو بهش بدن

نامجو میخونه : که من هستم آن تک درختی/که در پای طوفان نشسته/ همه شاخه های وجودش/ ز خشم طبیعت شکسته....🍂 و من با تمام وجود حس میکنم🗓️                   «عشق سلطان است و باقی بنده ایم✨» ای دانای بزرگ چه کسی مرا پاسبانی می‌کند اگر تو از من غافل شوی؟ای هستی بخش مرا به نیروی مهر و دوستی از شر بد منشان نگهداری نما!          اگر او را کسی بدانید که فراسوی ابرها نشسته و با چوبی جادویی پیوسته از ستایشگران خود پشتیبانی میکند و جهان را برای یاری رساندن به پیروانش زیر و رو میکند راه خود را نیافته اید!  آن مینوی نهفت، همان مهر و امید است که در آوا و آهنگ چوپان‌ها به گوش می‌رسد ، در واژه چکامه سرایان به نگارش در می آید یا در تیشه چکش هنرمندان بر سنگ سختی ، نگاره می سازد. چون این دانه ها به یکدیگر بپیوندند رشته مهر توانا ترین می‌شود و پرده هستی از آن رنگ می‌گیرد.  « قسمتی از کتاب مورد علاقه من

😭😭😭😭

من دختریم ک محبت پدر ندیده😔چون مادرش باید خرج خونه میداد و کار میکرد و هیج وقت خونه نبود محبت مادرم ندیده😔من دختریم ک ۳ساله داداششو ندیده حتی صداشم نشنیده ولی چون اون خوشبخته حوشحالم🙂من دختریم ک با این ک عاشق خواهرمم ولی سالی ۴بار ب زور میبینمش😔من دختریم ک بچگی نکردم چون ۱۱سالگی عقد کردم😔من دختریم ک ۱۵سالگی مادر شدم😍من دختریم ک ۱۵روز بعد زایمانش فهمید شوهرش بهش خیانت میکنه😭من مادریم ک بخاطر دخترم ۵ساله خیانت شوهرشو ب روی خودش نمیره چون نمیخواد دخترشم محبت پدر نمبینه کسی نباشه ک تو اوج نا امیدی پشتش باشه🥺نبودن پدر میتونه خیلی ضربه ها ب بچه بزنه دختر و پسرم نداره نبود مادرم ک فکر کردن بهشم سخته خدایا همه فرزندان دنیارو زیر سایه پدر مادرشون بزرگ کن بگو آمیییین🤲                                                               لطفا چیزی درمورد امضام نپرسین ممنون❤️😘

من در مورد استارتر و فامیل شدن حرف میزنم زن میتونه ثابت کنه شوهرش نفقه نمیده و خشونت اعمال میکنه حتی ...

نهایت نهایتش زنه خیلی تلاش بکنه میتونه شوهرش رو بفرسته درمان بشه ولی بره حق و حقوق قانونیش رو بگیره ... هرگز ! طرف روانی هم باشه قانون از حقوقش حمایت میکنه حق پدر فرزندشه 

من خارج از ایران ساکن هستم.

اینجا معلوم شد دردت چیه خارج‌نشین به قول خودت دردت انگار جمهوری اسلامی و اسلامه اولش زیر پوستی رفتی ...

توهم زدی ؟ خخخخ برو بابا قرصاتو بخور روانی 

من برعکس گفتم اتفاقا این قوانین خوبه که کشورهای اسلامی مثل غرب وحشی نشدن پدر معلوم نیست کیه....برو دوباره بخون بعد حرف بزن

من خارج از ایران ساکن هستم.

توهم زدی ؟ خخخخ برو بابا قرصاتو بخور روانی من برعکس گفتم اتفاقا این قوانین خوبه که کشورهای اسلامی مث ...

شما دیگه کارت از قرص و دوا و شفا گذشته  که هر لفظی رو در مورد کاربری که مخالفتون هست به کار میبری 

از طرز ادبیات گفتارتان کاملا مشخصه 

خودت هم نمیفهمی دیگه چی میگی و چی مینویسی 

داری خودتو به درو دیوار میزنی که بگی قانون هم دست یه پدر روانیه که هی  زن و بچش رو کتک بزنه بعد دوباره آزاد بچرخه  کسی کارش نداشته باشه نه طلاق زن رو بگیره و نه فرزند رو ازش بگیره 

نه از این خبرا نیست 

یکی یه تصادفی رو میبینه سر راه میبره بیمارستان حراست نگهش میداره پلیس بیاد تکلیف روشن کنه بعد پدری که بچه رو کتک زده به حد ضربه مغزی ولش میکنه بره و حضانت هم ازش نگیره ؟!!!

نه اون پدر بیشرف تو دام افتاد با این کار یک پدری ازش دربیارن که اون سرش ناپیدا حضانت بچه رو که قطعا ازش میگیرن مطمئن باش 

راه طلاق هم کاملا برای مادر بچه باز شد 

در واقع این شری بود که خیر مادر و فرزند درش بود 

میشناسم کسی رو که بیماری افسردگی شدید مرد با چند جلسه مشاوره رو شد و دادگاه طلاق زن رو گرفت چه برسه به مرد بیمار روانی که زن و فرزند از دستش امنیت جانی نداشته باشن