سلام بچه ها.
یک نفر با یه اکانت فیک تو اینستاگرامم رفته به یه آقایی که خواستگارم بوده درباره من کلی حرف بد زده و هی بهش گفته اینو نگیر این خراب و....اون اقاهم به من گفت... چند روزه همش فکرم درگیره اینه....
ولی فکر کنم میدونم کیه.
من جایی کار میکردم بعداز مدتی مدیر بخش ما از اونجا رفت و چون من کارم خوب و دقیق بودم تو کار به جای اون شدم مدیر البته پرسنل قدیمیتر از من اونجا بودن که همین قضیه باعث شد به شدت بهم حسادت کنن و هرکاری کنن تا من و کار رو خراب کنن...
یه دختر بود همسن سال خودم که مدیر قبلی اخراجش کرده بود، ولی چون تو اون مدت دوست شده بودیم و فکر میکردم به ناحق بیرونش کرده بود، مجدد اینو تو دوره خودم مشغول کردم. و این شد شروع بدبختی...این دختر شد دشمن منی که بهش کار دادم...از هیچ کاری کم نگذاشت برای خراب کردن من! پشت سرم حرفهای خیلیییییی بد میزد... چیزایی که حتی تو مغز هم نمیگنجه.... به همه میگفت این همسن منه چرا موقعیتش بهتره و چرا همه به حرفش عمل میکنن و بعدم کلی چیز عجیب و غریب درباره من ساخته بود که خراب هستم و حسودم و زندگیشو خراب کردم و به دیگران میگفت چیزی جلوش نشون ندین چشم میزنه و....😭😭 دلم خیلی ازش گرفته بود ولی هم میدونستم به کار و پول نیاز داره هم شرایط جوری نبود که بتونم بیرونش کنم... آخر انقدر خسته شدم که خودم رفتم از اونجا، حدودا هفت هشت ماهه دیگه اونجا نیستم و اصلا با اون و بقیه بچه ها ارتباط ندارم.
من همه عمر سرم پایین انداختم رفتم و اومدم به کار کسی کاری ندارم. نه دوست پسر داشتم تاحالا نه با کسی رابطه داشتم حتی با دختری هم دوست نیستم با کسی حرف نمیزنم اصلا من هیچ کاری نمیکنم! چطوری میشه با این حال همه میخوان اذیتم کنن؟ منی که باهمه مهربونم!
حرفایی که به این آقا گفته مو به مو حرف های این دخترس و البته میدونست این آقا خواستگارم بوده، ذهنم درگیره که چرا بعد از این همه مدت ذهن این درگیر منه هنوز؟! چه هدفی از این کار داشته واقعا؟! واقعا انقدرررر بیکاره که نشسته اکانت جعلی درست کرده و این کارو کرده!!!
واقعا چرا؟
یعنی وقتی من تو خونه خودم نشستم سر زندگیم یه نفر داره درباره من فکر میکنه و نقشه میکشه!!