٢٩ سالشه و مجرده!!!به همه چيز و همه كس كار داره.الكي حرص ميخوره و دعوا راه ميندازه!!!!مثلا مامانم فاميل هاشو تو اينستا فالو كرده بود اول كلشو انفالو كرد كه من خوشم نمياد فالوشون كني. بعد يه مدت اينستا رو از گوشي مامانم حذف كرد!
مامانم خيلي هواشو داره و انگار از دعواهاش ميترسه!چندين بار سر دعوا فشار مامانم رفته بالا از اعصاب!
مثلا بگه شام قيمه حتما بايد قيمه باشه!نباشه شر به پا ميكنه كه چرا حرف منو گوش نكردين.واسم ارزش قائل نيستين.
قاب عكس رو گذاشته تو ويترين بوفه كنار ظروف كريستالي ميگم بردار جالب نيست قاب عكس به بوفه نمياد شر راه انداخته كه چرا نبايد دكور ويترين با سليقه ي من باشه
يا يه بار مهمون دعوت كرديم قبل عيد به خاطر كرونا مهمونا گفتن نيايم بهتره(ما هم محض احترام چون هرسال دعوت ميكرديم گفتيم امسال هم بگيم كه كنسلي از طرف ما نباشه)مهمونا نيومدن با پدرم دعوا ميكرد كه فاميلات ما رو نميخوان ما كرونا داريم و اونا ندارن و غيره(با طعنه و دعوا)
با من و خواهرمم يه جور جر و بحث داره(حرفي هم بزنيم ميگه بزرگي كوچيكي نميفهمين)
اينا فقط يه نمونه بودن.هر روز سر مسائل كوچيك و بزرگ جر و بحث راه ميندازه!مونديم دستش!!!هر روز جنگ اعصاب راه ميندازه و با هيچ كس كنار نمياد!هميشه حرف حرف خودش بايد باشه!