2777
2789

٢٩ سالشه و مجرده!!!به همه چيز و همه كس كار داره.الكي حرص ميخوره و دعوا راه ميندازه!!!!مثلا مامانم فاميل هاشو تو اينستا فالو كرده بود اول كلشو انفالو كرد كه من خوشم نمياد فالوشون كني. بعد يه مدت اينستا رو از گوشي مامانم حذف كرد!

مامانم خيلي هواشو داره و انگار از دعواهاش ميترسه!چندين بار سر دعوا فشار مامانم رفته بالا از اعصاب!

مثلا بگه شام قيمه حتما بايد قيمه باشه!نباشه شر به پا ميكنه كه چرا حرف منو گوش نكردين.واسم ارزش قائل نيستين.

قاب عكس رو گذاشته تو ويترين بوفه كنار ظروف كريستالي ميگم بردار جالب نيست قاب عكس به بوفه نمياد شر راه انداخته كه چرا نبايد دكور ويترين با سليقه ي من باشه

يا يه بار مهمون دعوت كرديم قبل عيد به خاطر كرونا مهمونا گفتن نيايم بهتره(ما هم محض احترام چون هرسال دعوت ميكرديم گفتيم امسال هم بگيم كه كنسلي از طرف ما نباشه)مهمونا نيومدن با پدرم دعوا ميكرد كه فاميلات ما رو نميخوان ما كرونا داريم و اونا ندارن و غيره(با طعنه و دعوا) 

با من و خواهرمم يه جور جر و بحث داره(حرفي هم بزنيم ميگه بزرگي كوچيكي نميفهمين)

اينا فقط يه نمونه بودن.هر روز سر مسائل كوچيك و بزرگ جر و بحث راه ميندازه!مونديم دستش!!!هر روز جنگ اعصاب راه ميندازه و با هيچ كس كنار نمياد!هميشه حرف حرف خودش بايد باشه!

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!

وووووییییی 🙄چقدر بدم میادددد

طاها و تارا و تیارای عزیزم بی شک شما قشنگ ترین و بهترین نعمت خدا برای من هستید 😍🥰انقدر دوستتون دارم که قابل وصف کردن نیست امیدوارم این حس قشنگ پایدار باشه گل های زندگی من💖💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لوس شده

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
براش زن بگیرید که دیگه نباید تو خونه باشه

اخه با اين اخلاقش زنش سر ماه طلاق ميگيره!!!هر چند همه همينو ميگن!مامانمم از دستش خسته شده و ميگه ازدواج كنه از خونه بره ارامش بگيريم

متاسفانه بعصی خانواده ها از روی دوس داشتن زیاد پسر رو لوس میکنن بعد دیگه خودشون از پسشون بر نمیان 

داداش من 13سالشه کثل برادر شماست از نطر اخلاقی افتصاح نمیشه باهاش حرف زد چرا چون مامانم لیلی به لالاش می ذاره میگیم این رفنار رو داره میگه تو سن بلوغه هرچی بگیم یه چیز میگه حالا بزرگتر که بشه دیگه نگیشه به هیچ عنوان جلوشو گرفت

بابات باید محکم باهاش برخورد کنه. باید متوجه بشه که بزرگتر داره خونه

بابا كلا ادم اروم و متينيه!جديدا هم كه قرص اعصاب ميخوره و ناراحتي قلبي و كليه....