2777
2789
عنوان

داداشم خيلي بهونه گير و بد ادا شده!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 21 پست
متاسفانه بعصی خانواده ها از روی دوس داشتن زیاد پسر رو لوس میکنن بعد دیگه خودشون از پسشون بر نمیان&nb ...

مامان من بيشتر براي اينكه صداش درنياد و بقيه مخصوصا بابام ناراحت نشه هواشو داره....

الان سر روزه گرفتن بابام دعوا كرد كه من جوابشو دادم بدتر از من داد و بيداد كرد و حق به جانب كه من دلم ميشوزه از رو دلسوزي ميگم!!!!گفتم اخه دلسوزي با دعوا؟!؟

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا جوون جماعت به ۱۸ که رسید باید مستقل بشه خصوصا پسر. متاسفانه تو کشور ما امکانش سخته و مثل خارج از ...

سه چار ساله اينجوري عصبي شده و چيزي بر خلاف ميلش باشه دعوا راه ميندازه!!!٢٤ساعته در حال غر زدن به زمين و زمانه

سه چار ساله اينجوري عصبي شده و چيزي بر خلاف ميلش باشه دعوا راه ميندازه!!!٢٤ساعته در حال غر زدن به زم ...

میفهمم اغلب پسرا اینطور میشن حق هم دارن فکر میکنن از همسناشون عقب موندن توی زندگی. خودمم اینجوری بودم دیگه سنم رفت بالاتر میریزم تو خودم. تا ۱۸ باید با والدین زندگی کرد .بعدش مصیبته اختلاف نظر و ناسازگاری...انقد پسرا هستن ۴۰ ساله هنوز خونه ننه بابا 😕

.
میفهمم اغلب پسرا اینطور میشن حق هم دارن فکر میکنن از همسناشون عقب موندن توی زندگی. خودمم اینجوری بود ...

چي بگم!!!عذاب اوره...مدام بايد در انتظار انفجار باشيم سر موضوعات پيش پا افتاده...