artinmom مدیر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 309 عنوان تلویزیون و بچه | مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 17 پست بچه های شما چقدر تلویزیون میبنید پسر من تلویزینون خاموش باشه ابم نمیخوره روانی شدم خیلی بد غذاست عدات کرده به تلویزیون کمکم کنید لطفا غدا میزارم جلوش فقط میریزه و ..... حاصر نیست بزاره تو دهنش مگر تلویزیون روشن بشه ۱۴ ماهشه 1399/02/15 | 17:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیواشمس عضویت: 1397/08/20 تعداد پست: 1381 دو دقیقه نمیتونم بشینم فقط میگه پشت سر من بیا بازی کن بغل کن و... دو سالش شده تازه یاد بغل افتاده.ف ... بهونه گیرم میشن مدام نق نق که بیا بازی کن و هیچجا نرو تازه بچه م حرفم نمیزنه بفهمم چی میگه
عاشق_لواشکم عضویت: 1397/10/15 تعداد پست: 9182 بهونه گیرم میشن مدام نق نق که بیا بازی کن و هیچجا نرو تازه بچه م حرفم نمیزنه بفهمم چی میگه دختر من حرف میزنه.از دستش عصبی شدم مدام داد میزنم بعد عذاب وجدان میگیرم میگم طفلی چیکار کنه با کی بازی کنهبچه تر ک بود تنها بازی میکرد الان میگه حتما باید یکی باشه.وقتی ی بچه می بینه دیگه کاری ب من نداره راحت بازی میکنه
شیواشمس عضویت: 1397/08/20 تعداد پست: 1381 دختر من حرف میزنه.از دستش عصبی شدم مدام داد میزنم بعد عذاب وجدان میگیرم میگم طفلی چیکار کنه با کی با ... منم خیلی داد میزنم باز خوبه بچه دوروبرت هست بازی کنه واقعا بچه م تلویزیون نبینه اجتماعی نمیشه