2777
2789

اعصابم داغون شده گوشیم ی وقتایی میدیدی شارژ داره یهو خاموش میشد 

نمیدونستم وقتی فلش بزنه ایمیل هام پاک میشه

هر چقدرم رمز میزنم ایمیل قبلی بالا نمیاد‌

نزدیک ۴ سال اینجا با اون اکانتم عضو بودم اینقدر گریه کردم ک نگو کاش دردم فقط این بود

برای ورود به تلگرام کوفتی ام ایمیل قبلیم پاک شده

وارد نمیشه یعنی خاک تو سر من کنم الهی قلبم داره میاد دهنم 

قبلا کد با پیامک میومد خیلی خوب بود الان باید با ایمیل وارد شی اه

اعصابم خورد شد تمام همه چیز رفت اینجا بخصوص برام مهم بود خدایی 😞

گوشی ک یک دفعه خاموش بشه اصلا ربطی به ریست کردن گوشی نداشته یا باطریشه خرابه یا ایسی شارژش یا شاید چیز دیگه ای  برنامه اصالت سنجی چی اونجا ثبت نکردید جیمیلتونو ؟

خدایا شُـکرت، ک دست بنده ها تو میگیری نه مچ شونو...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشی ک یک دفعه خاموش بشه اصلا ربطی به ریست کردن گوشی نداشته یا باطریشه خرابه یا ایسی شارژش یا شاید چ ...

بخدا پشیمونم کاش اینکار نمی کردم ولی  یادت بود حافظه گوشی پر میشد ی بار نوشته بود سیستم متوقف شد فلان اصلا حالم خوب نیست 

فعلا ک خاموش نشده یهو ولی اعصابم خورده

دیگه شده دیگه قبلش کاش می‌پرسیدی منم چندسال پیش بچه فامیل موبایلمو انداخت زمین خورد شد بردم فلش کرد ...

اینجارو نزدیک ۴ سال داشتم عضو بودم اصلا حالم خوب نیست دلم میخواد گریه کنم الان 

گوشی ک یک دفعه خاموش بشه اصلا ربطی به ریست کردن گوشی نداشته یا باطریشه خرابه یا ایسی شارژش یا شاید چ ...

رمز ش میزنم نمیاد ایمیلم با همین وارد تلگرام میشدم اونم نمیاد گندش بزنن که 

رمز ش میزنم نمیاد ایمیلم با همین وارد تلگرام میشدم اونم نمیاد گندش بزنن که

فراموشی رمز ک داره جیمیل دیگ باز از بیرون سوال کنید حتما راهی داره!

خدایا شُـکرت، ک دست بنده ها تو میگیری نه مچ شونو...!