2777
2789
عنوان

لابیاپلاستی دکتر شهزاد شریف زاده

2518 بازدید | 17 پست

بچه ها دختر خاله ی من اهل اصفهانه میخواد لابیاپلاستی با لیزر انجام بده بعد کلی پرس و جو بهش گفتن دکتر شریف زاده کارش خوبه و با لیزر مونالیزا لابیاپلاستی انجام میده. کسی تجربه داره باهامون درمیون بذاره؟ با لیزر بهتره یا جراحی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم دکتر خوبیه دکتر شریف زاده من دخترخاله ام اصفهانه و پیشش عمل کرده کلا دو اصفهان دکتر خوب برای لابیاپلاستی کمه این یکی از بهترین هاست شماره شو اگر خواستی بگو برات بگیرم ولی فکر کنم تو اینترنت باشه اگه نبود بگو حتما

لابیاپلاستی با لیزر در کل بهتر از جراحیه اینجوری جای برش های و تیغ جراحی هم نمیمونه . زودترم التهاب و تورم واژن فروکش میکنه. من بعد از زایمان دومم که طبیعی هم بود خیلی واژنم دفورمه شد یکی از جراحی هایی که انجام دادم لابیاپلاستی بود واقعا خوبه و به نظرم نیازه

واقعا خانم دکتر شریف زاده تو اصفهان تکن. من با لیزر انجام دادم و مشکلی هم ندارم الان. نه درد غیر قابل تحملی داشت نه دوره نقاهت سخت.

من از طریق پیج اینستاشون باهاشون آشنا شدم.

https://www.instagram.com/dr_shahzadsharifzadeh/

من ایشونو نمیشناسم ولی خودم پیش دکتر مریم محمدبیگی لابیاپلاستی انجام دادم با لیزر مونالیزا خیلی راضی ام هم تو ظاهر تاثیر گذاشته و هم اینکه ببخشیدا تو رابطه جنسی با همسرم احساس میکنم حسم بهتر شده 

من وقتی مجرد بودم عمل لابیاپلاستی انجام دادم دکترمم خانم دکتر محمدبیگی بودش یادمه با لیزرم انجام دادم ولی یادم نیست اسم لیزرش چی بود ولی در هر صورت بدون درد بود و خیلی راضی ام از اینکه قبل از ازدواجم این عمل و انجام دادم

آخه ببخشیدا لابیاهام خیلی بزرگ بود و اصلا ظاهر خوبی نداشت

آره دکتر شریف زاده خیلی خوبه من خواهر دوستم لابیاپلاستی کرده پیش ایشون خیلی راضیه با لیزرم بوده فک کنم

کلا من زیاد تعریفشونو شنیدم خواستی آدرس و شمارشونو میتونی از سایتشون برداری

http://drsharifzadeh.com/لابیاپلاستی-در-اصفهان/