2777
2789
عنوان

رفتار باخانواده شوهر توی دوران عقد

1233 بازدید | 76 پست

خانوما من تقریبا ۴ماهه ک‌عقد کردم توی این مدت مادرشوهرم هیچوقت منو دعوت نکرده خونشون. کلا ۵ بار رفتم سر زدم شامم نگهم داشتن ولی هیچوقت دعوت نمیکنه. نمیدونم باید ناراحت باشم یا عادیه 

من آموخته ام با خدا همه چیز ممکن است ...💓🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شایدرسمشونه..منم چارماهه عقدم هرهفته دوروز خونشونم شوهرمم دوشب میاد دعوتی نیس دیگ شوهرم میاددنبالم میبرتم یا من میگم شوهرم بیاد اینجا

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
کم کم عادت میکنی

اخه دختر خالم ک همزمان با من عقد کرده یه شب در میکن خونه مادرشوهرش ایناس من هیچی .بقیه حتما منو با اون مقایسه میکنن

من آموخته ام با خدا همه چیز ممکن است ...💓🌸

اونا الان تو رو از خودشون میدونن 

بخاطر همین میگن احتیاج ب دعوت نداری و اینجا خونه ی خودته 

اگه منظوری دیگه داشتن هیچوقت برای شام نگهت نمیزاشتن 

پس ب حرفای بیخودی ک الکی میان پرت میکنن توجه نکن 

💞انتخاب تووووو💞......💐بهترین انتخاب قلبم بود💐
اخه دختر خالم ک همزمان با من عقد کرده یه شب در میکن خونه مادرشوهرش ایناس من هیچی .بقیه حتما منو با ا ...

کار بدی میکنه همش میره اونجا.کم کم چوبشو میخوره...از همین الان دوری و دوستی

خوووووشبحاااااالتتتتتتت بخدا حاضرم ده میلیون بدم جات باشم

برعکس من یسره باهام دعوا دارن میگن باید ی روز در میون بیای خونمون. منم خوشم نمیاد از اینهمه رابطه.. دوس دارم سرسنگین باشیم. اونا میگن باید باهامون راحت باشیو ی روز در میون بیای. اینقد جنگ اعصاب دارم سرش ک نگو. اخه آدمی نیستم ک اهل مهمونی رفتن و تلفن و اینا باشم

متأهل و متعهد❤️
اخه دختر خالم ک همزمان با من عقد کرده یه شب در میکن خونه مادرشوهرش ایناس من هیچی .بقیه حتما منو با ا ...

هرکس یجوره عزیزم خودتو با دیگران قیاس نکن خودت عذاب میکشی..توهم هین خودشون رفتار کن سردو خشک.