یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم قرار نیست اونجوری بپزی مثلا اگه بخوای خورشت قیمه درست کنی اول کاراشو بکن بعد بیست دقیقه بریز تو آرام پز بعد که گوشتش پخت بازش کن بریز تو ظرف دیگه تا جا بیفته
خب گوشت و لپه که زمان پختشون فرق میکنه بد نمیشه؟ مثلا من بخوام برم بیرون میتونم همه رو باهم بریزم و ...
تو ارامپز کلا یک تا45دقیقه طول میکشه میپزه..بیرون نری خونه رو رو هوا بذاری خطرناکه...برا قیمه گوشت وپیازم سرخ میکنم وبعد لپه رو توش تفت میدم بعد ربم میریزم داخلش با ادویه و دارچین و دوتا لیموعمونی ..سرش میزنم وخوبم میپزن
این خانوما با زودپز اشتباه گرفتن، آرام پز اعصای دست منه اصلا نباشه لنگم، اول مواد خورشت تو توی یک قابلمه سروتف بده یک مقدار کم آب بریز چون آرام پز خیییییییلی کم آب کم میکنه، بعد موادو بریز توی آرام پز زیرشو روشن کن 8 تا 10 ساعته قشنگ تحویلت میده، من شب میزارم تا ظهر روز بعد