2777
2789
عنوان

با آرام پز خورشت پختین؟ چطوری آخه؟

3797 بازدید | 14 پست

خانومها با آرامپز تاحالا خورشت پختین بمن بگین چطوری 

همه مواد رو باهم میریرین؟ مثلا گوشت و قیمه و همه رو؟ اونجوری گوشت خام نمیمونه لپه له شه مثلا؟ 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من با ارامپز قیمه و قرمه سبزی وابگوشت درست میکنم وعالی میشن

چطوری؟ همه رو باهم می‌ریزی یه دفعه؟ م

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
داخل قابلمه خورشت را درست میکنم اب خورشت که به جوش اومد میریزم داخل ارام پز

خب اونطوری که میزاریم تو قابلمه بپزه دیگه. من میخوام برم بیرون میتونم همه چیز رو باهم بریزم تو آرامپز و برم خوب میپزه؟ 

اره سرخشون میکنم باهم میذارم ولی نمک نمیزنم اخر سر نمک میزنم

خب گوشت و لپه که زمان پختشون فرق میکنه بد نمیشه؟ مثلا من بخوام برم بیرون میتونم همه رو باهم بریزم و برم؟ 

عزیزم قرار نیست اونجوری بپزی مثلا اگه بخوای خورشت قیمه درست کنی اول کاراشو بکن بعد بیست دقیقه بریز ت ...

خب پس چه کاریه با قابلمه می پزیم دیگه. من میخوام برم بیرون میخوام ببینم میتونم همشو باهم بریزم و برم؟ 

خب اونطوری که میزاریم تو قابلمه بپزه دیگه. من میخوام برم بیرون میتونم همه چیز رو باهم بریزم تو آرامپ ...

تو ارام پز که نمیتونید پیازوگوشت سرخ کنید.من این کار رو میکتم .دو قابلمه مقدماتش را انجام میدم بعد هم میریزم ارام پز 

برای روزهای خوبت دعا میکنم.
خب گوشت و لپه که زمان پختشون فرق میکنه بد نمیشه؟ مثلا من بخوام برم بیرون میتونم همه رو باهم بریزم و ...

تو ارامپز کلا یک تا45دقیقه طول میکشه میپزه..بیرون نری خونه رو  رو هوا بذاری خطرناکه...برا قیمه گوشت وپیازم سرخ میکنم وبعد لپه رو توش تفت میدم بعد ربم میریزم داخلش با ادویه و دارچین و دوتا لیموعمونی ..سرش میزنم وخوبم میپزن 

برا آرزوهام یه صلوات بفرستید😘😘
تو ارامپز کلا یک تا45دقیقه طول میکشه میپزه..بیرون نری خونه رو  رو هوا بذاری خطرناکه...برا قیمه ...

ممنون

ممنون

این خانوما با زودپز اشتباه گرفتن، آرام پز اعصای دست منه اصلا نباشه لنگم، اول مواد خورشت تو توی یک قابلمه سروتف بده یک مقدار کم آب بریز چون آرام پز خیییییییلی کم آب کم میکنه، بعد موادو بریز توی آرام پز زیرشو روشن کن 8 تا 10 ساعته قشنگ تحویلت میده، من شب میزارم تا ظهر روز بعد

این خانوما با زودپز اشتباه گرفتن، آرام پز اعصای دست منه اصلا نباشه لنگم، اول مواد خورشت تو توی یک قا ...

عزیزم حبوبات همون اول با گوشت اضافه میکنی؟چون زمان پختش با گوشت متفاوته