2777
2789

خیلی قشنگه استارتر منم النگو خیلی دوست دارم. اما نمیدونم چرا یه عده اصرار دارن بگن النگو خزه  در حالیکه النگو هم مثل همه زیورآلاتی هست که ما خانوما استفاده میکنیم بعضیا دوست دارن و بعضیا نه اما اینکه میگن خز و بیکلاسه اصلا درست نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم من یه سوالی برام پیش اومد وضعیت مالیتون خیلی خوبه که برای تولدتون این همه طلا خریده؟!! میخوام ...

😂😂😂😂😂😂پولدار کجا بود خواهرم پارسال طلاهامو عروختم برا پول خونمون کم بود امسال یه قرعه کشی داشتم ۶ تومن بود  سه چهار تومن پس انداز و اینور اونور  بقیشم شوهرم چند ماهه جمع کرده بود یهم نگفته بود 

شوهرم طفلی میوه فروشی داره خدارو شکر خوبه اوضاع بد نیست ولی ن دگدر حدی ک شما فک کردی😘😘

خدایا کمکم کن یادم فراموش کنم با اعتمادم چیکارکرد😔
😂😂😂😂😂😂پولدار کجا بود خواهرم پارسال طلاهامو عروختم برا پول خونمون کم بود امسال یه قرعه کشی داشت ...

منم خودم پس انداز داشتم البته که من طلا رو بیشتر برای سرمایه گذاری میخرم تا اینکه بندازم

خیلی قشنگه استارتر منم النگو خیلی دوست دارم. اما نمیدونم چرا یه عده اصرار دارن بگن النگو خزه  د ...

گربه دستش ب گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میده

خدایا کمکم کن یادم فراموش کنم با اعتمادم چیکارکرد😔