2777
2789
عنوان

هرکی زبان انگلیسی بلده ی لحظه بیاد

109 بازدید | 18 پست

لطفا ب فارسی بنویسین جامعه شناسی چی تلفظ میشه. چنتا اسپل مختلف هست نمیدونم دقیق کدوم درسته

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلفظ سوسیالوجی درسته

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
چیزی ک من گفتم تلفظ بریتیش هستش! تو امریکن س تلفظ میشه

بازم خیر

ربطی به بیریتیش نداره

بعد از i حرف بی صدا اومده پس c به صورت س تلفظ میشه نه ش

هم بیریتش هم امریکن سوسیالجی درسته

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
پس social چی؟ اونو چ جوری توجیه میکنید  اون ک دیگه ش خونده میشه!

Sociology میشه جامعه شناسی

Social دیکته ش فرق میکنه بعد از c حرف صدادار اومده که باعث میشه ش تلفظ شه

این توجیه نیست زبان شناسیه

اگه توضیح بیشتر نیاز دارید به دیکشنری مراجعه کنید

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
میدونم اسپلشون فرق میکنه  تو دوتاش بعده c حرف صدا دار اومده!

شما میخوای درستشو یاد بگیری ، درستشو گفتم یاد بگیر

توضیحم دادم، توضبح بیشترم میتونید از دیکشنری بخونید

در غیر اینصورت فقط میتونید تینک کنید

موفق باشید

شما زبان خوندین؟ اگه خوندین ی کتاب عالی واسه گرامر معرفی کنید ممنون   Grammar digest چط ...

سطح زبانتون در چه حده؟

من gramer in use رو پیشنهاد میدم

برای ارتقای گرامر تا میتونید متن انگلیسی بخونید حتی اگه معنی خیلی از لغاتش رو متوجه نمیشید 

شما زبان خوندین؟ اگه خوندین ی کتاب عالی واسه گرامر معرفی کنید ممنون   Grammar digest چط ...

ضمنا دیکشنری dictbox رو هم نصب کنید 

کامل و کاربردیه